Spa aan huis: zo huur je een jacuzzi

Wonen door Redactie Ze.nl

Wie droomt er nou niet van een jacuzzi in eigen huis? Het ultieme gevoel van ontspanning en luxe, zonder dat je daarvoor je huis hoeft te verlaten. dat wil toch iedereen? Helaas is zo'n hot tub peperduur. Maar niet getreurd. Wist je dat je een jacuzzi ook kan huren? Ideaal voor een wellnessweekend aanhuis!

jacuzzi huren

Lees ook: Dit zijn de mooiste velvet banken van dit moment

Breng wellness naar je huis

Ben je een echte wellness-liefhebbers en kennen stoomcabines, dompelbaden en hot tubs geen geheimen voor jou? Dan zul je vast wel eens verlangd hebben naar een wellnesscentrum aan huis. Je hoeft niet te reizen, je hebt alle rust en tijd, je bent meteen op je gemak en je hebt geen last van pottekijkers. Met een jacuzzi breng je het echte vakantiegevoel naar je huis. Helaas tel je al gauw zo'n 3.000 euro's neer voor een bubbelbad. En dan hebben we het nog niet eens over het water en het energieverbruik. Yes, het wellnessleventje is niet goedkoop.

Zou je toch wel eens die ervaring van een 'eigen' jacuzzi in huis willen meemaken? Dan kun je er gewoon een jacuzzi huren. Zo weet je gelijk of zo'n hot tub je bevalt of niet. 

Huur een jacuzzi!

Van aggregaat tot zeiljacht en van alutent tot zorrokostuum: je kunt tegenwoordig vrijwel alles huren! Dus ook een jacuzzi. Dat is lekker voor je bankrekening, want huren is voordelig én duurzaam! Hoe vind je een verhuurbedrijf in de buurt? En wie heeft de beste prijs? Op Huren.nl vind je makkelijk wat je zoekt. Je kunt verhuurbedrijven vergelijken op basis van afstand, aanbod, beoordelingen en prijzen. Dat bespaart jou veel tijd én geld!

Een jacuzzi kun je soms per dag huren, maar vaak ook voor een weekend of een week. Wanneer je een jacuzzi voor een langere periode huurt, dan wordt de dagprijs lager. De jacuzzi (spa) kan worden aangesloten op een normaal 230V stopcontact. Er mogen geen andere zware elektrische apparaten worden gebruikt op dezelfde groep. Bekijk alle bedrijven met een jacuzzi te huur en vind het bedrijf die het beste aansluit of jouw behoeftes.

Lees ook: De 10 leukste dekbedovertrekken onder de 25 euro