Fotografie talent? Dan kun je kans maken op een hotelovernachting voor 2

Kun je wel een mooi kiekje schieten en heb je donderdagavond 10 oktober nog niets te doen? Dat is mooi, want dan kun je kans maken op een hotelovernachting voor twee. 

winactie fotografie

Fotografie, workshops, avocado's en muziek 

Donderdag 10 oktober is de feestelijke opening van de ibis Styles by Us expositie. Een avond vol mooie fotografie, gezelligheid en lekker eten van 17:30 tot 22:00 bij het ibis Styles in Den Haag. Wat is er allemaal te zien? De expositie van winnaars van de internationale fotowedstrijd, natuurlijk. Deze was uitgezet door ibis Styles in samenwerking met internationaal bekend fotograaf Dr Cuerda. 

Op dit leuke after-workevent wordt niet alleen mooie fotografie bewonderd. Er zijn ook creatieve workshops (maak je eigen phonecase!) en photobooths waar je je crea ei kwijt kunt. Ook de food- en muziek lovers kunnen hun hart ophalen. Er zijn hapjes van The Avocado Show en de borrelfabriek en DJ Edgar Tempelmann geeft een gaaf optreden met een trompettist. 

Winactie 

Na het event maak je ook nog eens kans op een hotelovernachting voor twee in een van de ibis Styles hotels in de Benelux. Wat je hiervoor moet doen? Het is simpel. Post de meest creatieve foto van de ibis Styles by Us expositie onder onze Facebook-post

ibis Styles by Us expositie

Foto's van de expositie

Lees ook: Dit zijn de leukste festivals van het najaar 2019