WIN: DVD The Roommate

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Wat als je een gestoorde kamergenoot hebt? Daar gaat The Roommate over. Een thriller over twee meiden die vriendschappelijk samenwonen, tot één van hen dodelijk geobsedeerd raakt door de ander. Win ?m op Ze.nl!

 
Het verhaal
Ze is leuk, ze is trouw, ze is psychotisch... en helaas voor Sara (Minka Kelly) is ze haar kamergenoot. Eerstejaarsstudente Sara heeft het allemaal prima voor elkaar met haar nieuwe vriendje Stephen (Cam Gigandet) en haar toffe kamergenoot Rebecca (Leighton Meester). Maar wat begint als een echte vriendschap, verandert al snel in iets griezeligs als Sara ontdekt dat haar nieuwe beste vriendin obsessief, verward en misschien wel moordlustig is.


The Roommate

is nu verkrijgbaar op dvd en Blue-ray. Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel de film dan online bij Bol.com!

Ze.nl mag een aantal exemplaren van de dvd The Roommate weggeven. Om kans te maken op een dvd moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 7 oktober 2011.