WIN: 2 x entree Veluwse Bron

Winacties door Redactie Ze.nl

De Veluwse Bron is het grootste wellnessresort van Nederland en toch is het er nooit te druk. Dit komt omdat je er een groot aanbod aan sauna's, baden, whirlpools en andere wellnessfaciliteiten vindt. Een dag is haast te kort om van alles te genieten! Redactrice Martine bezocht het complex in 2008 en was laaiend enthousiast!

Week van de Beauty
Van maandag 11 april tot en met zondag 17 april kun je extra genieten bij de Veluwse Bron met de Week van de Beauty. Tijdens deze week kun je kennis maken met alles wat de beauty-afdeling van de Veluwse Bron te bieden heeft.

Er worden iedere dag leuke belevenissen georganiseerd en aantrekkelijke aanbiedingen samengesteld. Zo kun je je handen laten masseren, verzorgt een huidcoach iedere dag gratis huidanalyses of kun je kennismaken met een natuurlijke French Pedicure. Ook kun je een voordelig beautyarrangement boeken en ontvang je bij het reserveren van één van de Beauty Specials, een gratis rasulbehandeling (t.w.v. € 19,50)! Wees er snel bij, want vol = vol! Kijk voor meer informatie op de website van de Veluwse Bron.

Ze.nl mag 5x 2 entreevouchers weggeven! De vouchers zijn geldig van maandag t/m donderdag tot 15 december 2011 (niet in de herfstvakantie te gebruiken). Om kans te maken op 2 x entree moet je Ze.nl liken op Facebook én de onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 17 april. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.