10 x onze favoriete producten in de Summer Sale

Mode & trends door Roos

YES, de zomersale is weer begonnen! Dit is hét moment om al jouw favoriete items voor een zacht prijsje te scoren. Het is de kunst om er wel op tijd bij te zijn, voordat jouw maat uitverkocht is en je weer een heel jaar moet wachten. Sterker nog, wij maken er zelfs een sport van (bij gebrek aan andere sporten...). Welke items je absoluut niet mag overslaan tijdens deze Summer Sale? Dat check je hieronder, in onze 10 favoriete producten in de Summer Sale. 

summer sale

Overslagjurk

De overslagjurk is helemaal terug van weggeweest. Makkelijk draagbaar, comfortabel en o zo zwierig. Ze komen in alle soorten en maten, maar deze roze met bloemen is onze favoriet. Speels vanwege de wijd uitlopende mouwen en precies de goede lengte vlak boven de knieën. En ook nog eens flink afgeprijsd!

Overslagjurk: €8,99 (was €29,99)

Luipaard blouse

Dit is zo'n typisch topje die je het hele jaar door kunt dragen. Combineer 'm in de zomer met een rokje en draag er in de winter een blazer over. De luipaardprint is tegenwoordig helemaal hot en past overal bij. Een warme zomerdag of een avondje stappen? Deze blouse is favoriet.

Blouse met luipaardprint: €7,99 (was €19,99)

Zebrajurk

Van luipaard- naar zebraprint, de dierenprints kunnen anno 2019 niet op. Deze omslagjurk met wijde mouwen en zwierige onderkant kan natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Combineer 'm in de herfst met stoere boots en een leren bikerjack en jouw look is compleet.

Overslagjurk: € 6,99 (was €24,99)

Camitop

Je hebt nooit genoeg camitops. Ook deze items worden in de zomer veel verkocht, maar kunnen het hele jaar door gedragen worden. Bijvoorbeeld met een blazer of bikerjack. Deze met v-hals is een absolute klassieker. 

Top met V-hals en knopen: €13,99 (was €19,99)

Tuniekjurk

Deze tuniek oogt zo classy dat je niet zult geloven dat hij nog geen vier tientjes kost. Het luxueuze materiaal valt soepel om je lijf en staat perfect bij een paar gouden statement oorbellen. Combineer met een paar mooie hakken of laarzen en jouw feestoutfit is af.

Tuniek met v-hals: €34,99 (was €49,99)

Bikini

Het badmode seizoen mag dan bijna afgelopen zijn, maar voor nog geen zeven euro kun je deze bikinitop niet laten liggen! Wederom een zebraprintje, omdat we er zo dol op zijn. 

Bikinitiop met zebraprint: €6,99 (was €14,99)

Jurk met stippen

Ook zo gek op polkadots? Deze zwarte jurk met witte stippen valt net over de knie. Het maakt hem daarom uitermate geschikt voor kantoor of een andere nette aangelegenheid. Maar met een stel witte sneakers rock je 'm ook gewoon op vakantie. 

Jurk met stippen: €9,99 (was €24,99)

Denimrok

Een vereiste in elke garderobe: de spijkerrok. Deze met A-lijn valt strak rond de taille en loopt wijd uit naar onderen. Het geeft hem een speels effect, waardoor je al klaar bent met een simpel effen shirt erop. Fijn met een paar sneakers of espadrilles. 

Spijkerrok: €11,99 (was €19,99)

Witte denimjurk

Van de spijkerrok naar de spijkerjurk. Dit witte exemplaar scoor je voor zo'n fijn prijsje, dat je 'm niet kunt laten hangen. Ook leuk met een warme trui er overheen en een stel stoere sneakers eronder. 

Denimjurk: €13,99 (was €34,99)

Gestreepte blouse

De gestreepte blouse geeft iedere outfit een nonchy twist. Doet de combinatie van blauw met witte strepen jou ook niet ontzettend aan vakantie denken? Slinger 'm in je strandtas en knoop deze blouse om als je even een ijsje gaat halen op de boulevard.

Gestreepte blouse: €3,99 (was €9,99)