De Kunst van Genieten met Ellen Hoog en de Huismuts

Koffie is niet zomaar een drankje. Koffie is wakker worden, gezelligheid en een goed gesprek. Kortom, het zwarte goud betekent genieten! Even een momentje voor jezelf of juist met een fijne vriend(in) of je geliefde. Genieten heeft voor iedereen een andere betekenis. Ellen Hoog en Rachel van Sas (De Huismuts) kletsen onder het genot van kopje koffie van L'OR over hun kijk op de Kunst van het Genieten.

l'or kunst van het genieten

Geniet met L'OR

Bij het koffiemerk L’OR gaat het ook om puur genieten. Het assortiment bestaat uit 19 verrassend rijke smaken, waardoor er gegarandeerd een smaak tussen zit die een perfecte match is voor jou. Of je nu van koffie met een sterke of zachte smaak houdt. Drink jij koffie altijd met melk? Voor elke melkkoffie is er een capsule smaakvariant om bijvoorbeeld een overheerlijke Latte Macchiato of Cappuccino te zetten. De koffiecups zijn geschikt voor een Nespresso®* koffiemachine.

De Kunst van het Genieten met de Huismuts

Ellen Hoog ging met koffiemerk L'OR op bezoek bij blogger Rachel van Sas, beter bekend als de Huismuts. Op de comfy bank in het knusse, kleurrijke huisje van Rachel stelt Ellen Rachel een aantal brandende vragen. Wat is écht genieten voor haar? Wat doet ze als ze een 'baaldag' heeft? En hoe zorg je voor quality time met haar man of zichzelf met twee jonge kinderen in huis? Aan het einde van het interview draaien de rollen om en voelt Rachel Ellen even aan de tand.

Kijk ook de andere afleveringen, met Co with the Flow, Valerio Zeno, Chickslovefood en Danie Bles hier terug.

*Merk van een derde partij, niet verbonden met JACOBS DOUWE EGBERTS. Zie lijst van geschikte machines op lorespresso.com.

 

Lees ook: Drink jij 's ochtends wel of geen koffie? Dat is deels genetisch bepaald