De 4 leukste Netflix-tips voor vrouwen week 24

Media door Laura

Netflix al bijna uitgespeeld en op zoek naar je volgende binge-verslaving of gewoon een goede film? De vraag is... what to watch? Elke maandag vind je hier de nieuwste Netflix-kijktips voor vrouwen. Scroll verder om te ontdekken wat je niet mag missen in week 24.

netflix nieuw

Lees ook: Video: Beyoncé te horen als Nala in de nieuwe trailer voor The Lion King

Tales of the City

In Tales of the City keert de 50-jarige Mary Ann terug naar San Francisco en haar excentrieke vrienden op de Barbary Lane. Tales of the City is een mini-serie, gebaseerd op de bekende boeken van Armistead Maupins.

Bekijk via Netflix

Wanted (seizoen 2)

Het leven van Lola en Chelsea staat op zijn kop wanneer ze zijn getuige zijn van een moord waarbij corrupte politieagenten zijn betrokken. Een typisch geval van: op de verkeerde plek, op de verkeerde tijd zijn. De twee worden onterecht beschuldigd van moord en slaan samen op de vlucht.

Bekijk via Netflix

Black Mirror

Het vijfde van voorlopig laatste seizoen van Black Mirror. Dit keer krijgen we drie nieuwe verhalen voorgeschoteld van de makers. Aflevering 1 gaat over een de mysterieuze taxichauffeur (Andrew Scott) die op klaarlichte dag een passagier (Damson Idris) gijzelt. Aflevering 2 draait om de eenzame tiener Rachel die geobsedeerd is door popster Ashley O (Miley Cyrus). Wanneer er een slimme robotpop Ashley Too verschijnt, haalt Rachel de pop in huis in de hoop dichterbij haar idool te komen. Algauw ontdekt ze dat Ashleys bestaan minder rooskleurig is dan het lijkt. In aflevering 3 blazen twee oude schoolvrienden (Anthony Mackie en Pom Klementieff) nieuw leven in hun vriendschap en veroorzaken een reeks gebeurtenissen die hun levens voor altijd zullen veranderen.

Bekijk via Netflix

Designated Survivor (Seizoen 3)

Na twee keispannende seizoenen is Designated Survivor terug voor seizoen drie. Tom Kirkman is inmiddels gesetteld in zijn functie van president. Met de hulp van zijn trouwe medewerkers navigeert hij door de dagelijkse crisisstroom binnen de West Wing. De terroristen die het Capitool verwoestten zijn nog steeds op vrije voeten. Kirkman stopt niet voordat hij hen ter verantwoording kan roepen voor de mensen die zijn omgekomen bij de aanslag. Zelfs als dat betekent dat hij er persoonlijke offers voor moet brengen.

Bekijk via Netflix

 

Overzicht nieuw op Netflix van week 24

Er is natuurlijk véél meer nieuws te zien op Netflix, dit is het volledige overzicht met de nieuwkomers:

Patriot Act with Hasan Minhaj (S03E05)
One Spring Night (S01E04)
RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular
Rules Don’t Apply
An Inconvenient Sequel: Truth to Power
Designated Survivor (3 seizoenen)
3% (3 seizoenen)
Tales of the City (1 seizoen)
I Am Mother
The Chef Show (1 seizoen)
The Black Godfather
Elisa and Marcela
Super Monsters Monster Pets (1 seizoen)
Pachamama
Rock My Heart
Abyss (S01E08)
Alles ist Gut
Farce
It’s Okay, Buddy
Best Neighbors
Freezer’s Campaign
Sameer Abu Alneel
Ms. Mammy
The Thief and the Imbecile
The Republic of Imbaba
Step Outside
Happy! (2 seizoenen)
Wanted (2 seizoenen)
Black Mirror (5 seizoenen)
Dolphin Kick
Miranda Sings Live Your Welcome
Malibu Rescue (1 seizoen)
The 100 (5 seizoenen +S06E05)

 

Lees ook: De 4 beste Videoland-series voor vrouwen - juni 2019