Lifestyle / Media
Media

Binge-alarm! Black Mirror seizoen 5 is NU op Netflix te zien

Na bijna anderhalf jaar met samengeknepen billen wachten, gaf Netflix de fans van Black Mirror eindelijk het verlossende antwoord. Er kwam een vijfde seizoen van de anthologieserie! Vanaf vandaag, 5 juni, is Black Mirror seizoen 5 te zien - nee, bingen - op Netflix! Wij vertellen je wat je kunt verwachten. 

black mirror

Lees ook: Video: Beyoncé te horen als Nala in de nieuwe trailer voor The Lion King

Het vijfde seizoen van Black Mirror

Waar seizoen 2 vier en seizoen 3 en 4 zes afleveringen telden, duurt het nieuwe seizoen een stukkie korter. Net als seizoen 1 bestaat seizoen 5 van Black Mirror namelijk uit slechts 3 afleveringen. Dat mag de pret niet drukken, want zoals we van de makers gewend zijn duurt elke aflevering een uur. Ook werd kortgeleden bekend gemaakt dat er drie spin-offs films in de maak zijn, getiteld Stories From Our Future. Deze korte films zullen vanaf 10 juni op YouTube te zien zijn.

Black Mirror seizoen 5, aflevering 1

De eerste aflevering Smithereens gaat over een taxichauffeur (Andrew Scott) met een dubbelleven. Wanneer hij een passagier (Damson Idris) gijzelt tijdens een rit, staat hij opeens in het middelpunt van de aandacht.

Black Mirror seizoen 5, aflevering 2

Rachel, Jack and Ashley Too lijkt wel op een aflevering van Hannah Montana uit de toekomst. En niemand minder dan Miley Cyrus speelt de hoofdrol. De zangeres speelt popster Ashley O met haar eigen robotpop: Ashley Too. Een van haar fans, de eenzame Rachel, haalt zo'n pop in huis in de hoop dichterbij haar idool te komen. Algauw ontdekt ze dat Ashleys bestaan minder rooskleurig is dan het lijkt.

Black Mirror seizoen 5, aflevering 3

In Striking Vipers blazen twee oude schoolvrienden (Anthony Mackie en Pom Klementieff) nieuw leven in hun vriendschap en veroorzaken een reeks gebeurtenissen die hun levens voor altijd zullen veranderen.

Lees ook: Check hier Black Friday Lucardi deals!