Blendle Premium: let hier op voordat je het afsluit!

Media door Roos

Je hebt een drukke baan en een nog drukker sociaal leven. Tijd om dagelijks alle kranten en tijdschriften door te spitten op interessante stukken heb je dan ook niet. Bij Blendle begrijpen ze dat en daarom is er nu Blendle Premium, waarbij je dagelijks een verzameling artikelen die jij interessant kant-en-klaar voorgeschoteld krijgt. En we hebben goed nieuws: via de link hieronder kun je het nu gratis proberen!

>> Probeer Blendle Premium nu gratis! 

Blendle Premium

Kende jij Blendle Premium al? Met Blendle Premium ontvang je voor €10 per maand een dagelijkse selectie van 20 artikelen uit kranten en tijdschriften. De razendpopulaire digitale nieuwskiosk verzamelt dagelijks de beste artikelen speciaal voor jou uit 161 verschillende kranten en tijdschriften. De Blendle-app is super eenvoudig in gebruik. Je geeft eerst je interesses aan en op basis daarvan verzamelt Blendle dagelijks de meest interessante artikelen voor je. 

Geen tijd om te lezen? Wie van podcasts houdt, is vast ook fan van Blendle Audio! Daarbij word je in 20 minuten helemaal bijgepraat over alles wat er speelt in de wereld. Ideaal voor een ritje naar kantoor of in de trein!

Let hier op voor je Blende Premium afsluit

Toch zijn er een aantal dingen waar je op moet letten voordat je halsoverdekop het Blendle Premium abbonnement in duikt. Hoewel het een zeer handige dienst is om alle interessantste stukken in één oogopslag op te lezen, is het fijn om deze drie dingen alvast te weten:

1. De proefperiode stopzetten

Ben je om en wil je Blendle Premium gratis proberen? Dat is natuurlijk geen probleem. Let er wel op dat het abonnement na een maand niet automatisch omgezet wordt in een betaald abonnement. Je kunt het abonnement op ieder moment stopzetten, dus hou dat zelf goed in de gaten als je geen betaald abonnement wilt.

2. Je kunt niet zelf je artikelen kiezen

Op basis van jouw ingevulde interesses, verzamelt Blendle Premium dagelijks artikelen die het beste bij jouw voorkeur passen. Je krijgt ze in een hapklaar pakketje in de app. Super handig! Vergis je er alleen niet in dat je dus niet geheel vrij bent om te kiezen wat je leest. Je geeft enkel je voorkeuren op en Blendle Pemium doet de rest.

3. Niet meer betalen per artikel

Voorheen had Blendle een systeem waarbij je zelf kon kiezen wel artikel je wilde lezen. Vervolgens betaalde je een paar cent om dit artikel te kunnen lezen. Ideaal voor als je wel geinteresseerd was in specifieke artikelen, maar geen abonnement op de hele krant wilde. Was je fan van dat systeem? Helaas, die tijden zijn voorbij. In het Blendle Premium heb je niet meer de optie om artikelen voor een paar cent te lezen. Houd daar dus rekening mee als je Blendle Premium aanschaft!

Probeer het nu gratis!

Nu je alle voorwaarden van Blendle Premium kent kun je het mooi gratis proberen via onderstaande link! Normaal gesproken kost Blendle je een tientje per maand, maar via onze link kun je het nu een maand lang gratis proberen. Blijkt het dan toch niets voor jou te zijn? Dan meld je je gewoon (kosteloos!) weer af.

>> Probeer Blendle premium hier gratis!

blendle premium