Last minute Vaderdag cadeau nodig? Hiermee ben je écht origineel

Aanstaande zondag 16 juni is het alweer Vaderdag! Tijd om jouw vader of partner in het zonnetje te zetten, want dat verdient hij dubbel en dwars, nietwaar? In tegenstelling tot voorgaande jaren wil je dit jaar eens écht origineel uitpakken. Heb jij last minute nog een origineel Vaderdag cadeau nodig? Geef jouw vader of partner dan één van deze persoonlijke Vaderdag cadeaus en ontvang 10% korting!

origineel vaderdagcadeau

1. Vaderdag cadeau voorleesboek

Vaderdag voorleesboek

Hebben jij en je partner kleine kinderen? Dan is het leuk om je lief dit gepersonaliseerde voorleesboek voor Vaderdag te geven. Leuke bijkomstigheid: kun je hem wat vaker de kids op bed laten leggen, terwijl jij nog even een heerlijk bad neemt. Win-win!

Personaliseer & bestel hier jouw Vaderdag voorleesboek.

 

2. Leren schort met naam

vaderdag leren schort

Is jouw pa(rtner) een echte grillmaster? Dan is dit leren schort met naam hem op het lijf geschreven. Met jouw zelfbedachte titel (zoals ‘stoerste vader’ of 'best dad') op zijn borst kruipt hij vast nóg vaker achter die grill om hamburgers voor je te bakken. Als dat geen origineel Vaderdag cadeau is...

Personaliseer & bestel hier jouw leren schort met naam.

 

3. Momenten fotoboek

vaderdag fotoboek

Persoonlijker dan dit fotoboek met jullie mooiste momenten wordt het niet. Je kunt bij dit cadeau zowel de kaft als inhoud personaliseren, wat het een écht origineel Vaderdag cadeau maakt. Tip: ook leuk om aan je partner te geven namens jou en de kinderen.

Personaliseer & bestel hier jouw persoonlijke fotoboek.

 

4. Mok met foto

vaderdag mok

Het lijkt misschien wat cheesy, maar aan het eind van de dag drinken we onze koffie toch allemaal het liefst uit een leuke mok met eigen naam erop?

Personaliseer & bestel hier jouw mok met foto.

 

5. Thermosbeker

vaderdag thermosbeker

Wat je met een mok kunt doen, kan natuurlijk ook met een thermosbeker. Het ideale cadeau als jouw vader of partner ’s ochtends vroeg het liefst de auto in duikt met een vers bakkie koffie. Kies jouw favo printje uit en geef het voor Vaderdag!

Personaliseer & bestel hier jouw persoonlijke thermosbeker.

 

6. Bierglas

vaderdag bierglas

Eerlijk is eerlijk: koffie is lekker, maar veel liever drinkt jouw vader of partner een ijskoud biertje. En weet je wanneer die nóg lekkerder zal smaken? Juist, uit een gepersonaliseerd bierglas natuurlijk! 

Personaliseer & bestel hier jouw persoonlijke bierglas.

 

7. Whiskeyglas

vaderdag whiskeyglas

Is jouw vader of partner meer een whiskeydrinker? Dan is dit whiskeyglas jouw ideale Vaderdag cadeau. Geef er een persoonlijke draai aan met zijn naam en een leuk patroontje naar keuze.

Personaliseer & bestel hier jouw persoonlijke whiskeyglas.

 

Nu 10% korting op jouw Vaderdag cadeau 

Wij zouden Ze.nl niet zijn als we geen mooie korting voor je in petto hadden. Gebruik daarom onze exclusieve 10% kortingscode aan het eind van het bestelproces voor extra korting op jouw originele vaderdag cadeau! 

Last minute bezorgservice

Last minute nog je Vaderdag cadeau bestellen? Dat kan! Als je voor 14 juli 20:00 bestelt, ontvang je het cadeau nog vóór Vaderdag bij jou thuis. Maar ook daarna is er nog hoop, namelijk met de Express bezorgservice optie. Daarmee kun je voor €12,50 je cadeau nog tot zaterdag 15 juni 16:00 bestellen en dan wordt het cadeau op Vaderdag zelf (zondag 16 juni) geleverd. Zo kun je je pa of partner toch nog verrassen met een origineel Vaderdag cadeau. Hoe leuk is dat!

Lees ook: De origineelste ideeën voor ontbijt op bed

Beeld: iStock