Slapen in een boomhut: de mooiste plekken 

Reizen door Roos

Als je Ze.nl vaak bezoekt, weet je dat wij heel graag binnen gluren in de meest luxueuze huizen en spannendste locaties om te overnachten. Heb je er altijd al van gedroomd om als Tarzan en Jane hoog in de bomen te slapen? Dan zijn deze boomhutten een ware droom die uitkomt. Variërend van Twente tot Bali en primitief tot luxueus: dit zijn de mooiste plekken of te slapen in een boomhut.

 

1. Slapen in een boomhut: Ansen, Drenthe

slapen in een boomhut

Chillen in een boomhut in ons kikkerlandje? Dat kan! In Drenthe vind je namelijk deze luxueuze boomhut. Geniet vanuit je bed van de zonsopgang boven het Nationaal Park Dwingelderveld en chill ’s avonds bij zonsondergang op het terras. En binnen? Een heerlijk boxspringbed, douche, toilet en volledig ingerichte keuken met vaatwasser en oven… Kortom, hier hou je het wel even vol! 

Boek hier een overnachting in deze boomhut in Drenthe.

Liever met beide benen op de grond? Check de Center Parcs kortingscode voor een heerlijke vakantie!

2. Slapen in een boomhut: Furudal, Zweden

slapen in een boomhut

Dit is niet your typical boomhut die je vroeger altijd in de tuin had (of wilde hebben). Nee, dit natuurhuisje in Furudal, Zweden, in de vorm van een grote rode maan wiegt op drie meter hoogte tussen de bomen. Geniet in complete stilte van de natuur in deze Supermaan (supermåne in Zweeds) en ’s avonds heb je zelfs kans om het noorderlicht te zien… Zo bijzonder!

Boek hier een overnachting in deze boomhut in Zweden.

 

3. Slapen in een boomhut: Overijssel 

slapen in een boomhut

Dit is de boomhut waar je in je jeugd van droomde. Een huisje in het bos waarin je je kon verstoppen en spelletjes kon spelen. Nou, die jeugddroom komt nu uit en wel in Twente, Overijssel. En dat hoeft niet veel te kosten, want voor maar 50 euro overnacht je al op deze avontuurlijke locatie! Het is wat primitief en 's nachts plassen is geen pretje, want voor het toilet moet je naar de B&B zo’n 50 meter verderop… 

Boek hier een overnachting in deze boomhut Twente.

 

4. Slapen in een boomhut: Bali

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut

Zoek je nog een leuk adresje in Bali, Indonesië voor jou en vijf vrienden? Zoek niet verder! Aan de heilige Ayung rivier zijn misschien wel de mooiste vakantiehuizen ooit gebouwd. Prijskaartje? Vanaf €283 per nacht.

Het stulpje is volledig van bamboe gemaakt. En dan bedoelen we al-les. De trap, het dak, de meubels. Maar het is heus geen primitieve bedoening verder. Er is WIFI, een moderne keuken, een tv met dvd speler en ja… de toiletten spoelen gewoon door. Verder is er een privé-kok die ontbijt, lunch en diner voor je kan bereiden.

Boek hier een overnachting in deze boomhut in Bali.

 

Voordelig weekendje weg? Bied mee op de leukste uitjes met de Ticketveiling kortingscode

 

5. Slapen in een boomhut: Amaliada, Griekenland

 slapen in een boomhut 

Altijd al van gedroomd om hoog in de bomen wakker te worden? In deze enorme boomhut geniet je met maximaal zeven personen van het 360 graden panorama. Wordt ’s ochtends wakker met een heerlijk ontbijtje op het terras, met de zingende vogeltjes op de achtergrond. Overdag snorkel in de zee, chill je op een van de vele verlaten strandjes of bezoek je oude ruïnes in de omgeving. 

Boek hier een overnachting in deze boomhut in Griekenland.

 

6. Slapen in een boomhut: Drenthe

slapen in een boomhut

slapen in een boomhut twente

Bekend van het ZAPP tv programma de Boomhut Battle, is dit een van de grootste boomhutten van Europa. Het heeft meer weg van een luxueuze villa in de bomen en is van alle gemakken voorzien. Een master bedroom, loungebank met flatscreen, enorme zithoek en heerlijke regendouche - deze luxe boomhut is van alle gemakken voorzien! 

Boek hier een overnachting in deze boomhut in Drenthe.

 

Lees ook: De leukste overnachtingen in een kasteel onder de 50 euro

Beeld: Natuurhuisje, Drouwenerzand, Airbnb