WIN: Je eigen zomerse fotoshoot geschoten door… Jim Bakkum!

Winacties door Redactie Ze.nl

Sinds zijn deelname aan het RTL-programma Het Perfecte Plaatje heeft Jim Bakkum het kiekjes schieten behoorlijk onder de knie gekregen. Wie hem op Instagram volgt, zal het kunnen beamen: Jim is een waar fotografietalent! En daar kun jij nu van profiteren. Wij mogen van Intratuin twee exclusieve deelnames aan een zomerse shoot door Jim Bakkum verloten!

Summer is coming!

Het winterse weer hebben we inmiddels (gelukkig) achter ons gelaten. Deze week schijnt weer volop de zon en we durven het best te zeggen: de zomer komt eraan! Om dit te vieren heeft Intratuin een spectaculaire bloementuin gemaakt. En dat zomerbloemen echt waanzinnig mooi kunnen zijn, dat laten ze wel zien. Jij kunt nu met je snoet tussen deze prachtige ‘zomerbloei’ op de foto. En hoe leuk is het als niemand minder dan Jim Bakkum jouw foto maakt?! 

Win een fotoshoot

Wat moet je doen om de fotoshoot te winnen? Stuur een mailtje naar redactie[at]ze.nl met jouw meest zomerse vakantiefoto. Op 24 april a.s. krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Vergeet dus niet je adresgegevens en telefoonnummer te vermelden in je mail! Belangrijk is wel dat je beschikbaar bent op de dag dat de fotoshoot plaatsvindt, namelijk zondag 28 april. De fotoshoot zal plaatsvinden in Amsterdam, waar je op eigen vervoer heen moet komen. Er is visagie aanwezig voor een korte ‘touch-up’.