Geheim Verlangen - Maya Banks (+WIN!)

Winacties door Marleen_S
Sinds de komst van het boek 50 Tinten Grijs ontstond er een ware hype rondom erotische romans. Het was het antwoord waar wij vrouwen al zo lang op wachtten. Halelujah! En ook van Geheim Verlangen krijg je gegarandeerd rode oortjes...
 
Het boek Geheim Verlangen is het eerste deel van de Ademloos-trilogie van schrijfster Maya Banks. Als je hebt genoten van 50 Tinten Grijs, dan belooft ook deze reeks niet tegen te zullen vallen. Spanning, sensatie en lots of sex!

Het verhaal
Gabe Hamilton zou hiervoor branden in de hel, maar het kon hem niet schelen. Vanaf het moment dat Mia Crestwell de balzaal van het Bentley Hotel in liep, kon hij zijn blik niet van haar afhouden. Maar Mia was een verboden vrucht. Het kleine zusje van zijn beste vriend. Alleen was ze nu volwassen geworden, en dat was hem niet ontgaan. Hij had jaren geprobeerd om haar verleiding te weerstaan. Maar dat was nu afgelopen. Als Gabe Mia zijn gevaarlijke, uitdagende wereld in trekt, beseft ze dat er veel is dat ze niet van hem weet. Hoe ver gaan zijn wensen? Hun relatie is intens en gepassioneerd, maar dan dreigt hun geheime affaire onthuld te worden, en blijken ze kwetsbaarder voor verraad dan ze ooit konden denken.

En? 
Eerlijk is eerlijk. Voordat ik ook maar een bladzijde had opengeslagen, was ik ietwat bevooroordeeld. Ze zeggen altijd dat je een boek niet moet afwijzen op haar kaft, maar toen ik las dat dit een erotische roman was, had ik zo mijn twijfels. Want tja, je wordt in elke willekeurige boekenwinkel doodgegooid met hitsige romans tegenwoordig.
 
Toch begon ik heel verlekkerd en nieuwsgierig op een goede avond het eerste hoofdstuk te lezen. En sceptisch als ik was, zo enthousiast werd ik na mijn eerste bladzijden. Het cliché dat je een boek moeilijk kunt wegleggen, gaat ook zeker voor Geheim Verlangen op. Want sommige stukjes zijn zó stout en spannend, dat je smacht naar de volgende seksuele escapades. 
 
Het is niet zo dat het in Geheim Verlangen alleen maar om de seks draait (ook al kijk je hier wel het meest naar uit). Over de verhaallijn is echt goed nagedacht. Toch worden de seksscènes wel lekker expliciet beschreven. Dat is even wennen, maar you gonna love it! Ook komen er veel spannende wendingen en onverwachte situaties om de hoek kijken, waardoor je sommige stukken echt even twee keer moet lezen. Ik vraag me dan ook sterk af waar de volgende twee delen over gaan. Dat is (bewust) onduidelijk gelaten en dat maakt het stiekem ook erg leuk. Je gaat er echt, tja, naar verlangen!
 
Winnen
Voel jij de seksuele spanning al door je lijf gieren? Dan is het your lucky day. Ze.nl geeft 10 exemplaren van Geheim Verlangen weg! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de 'meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 1 april 2013.

Geen zin om te wachten tot je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast op bol.com! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl.