De mooiste vriendinnentattoos 2019

Lichaam door Roos

De een is er helemaal weg van en kan er geen genoeg van krijgen, terwijl de ander er niets van moet weten: tatoeages. Vallen jouw vriendin en jij in de eerste categorie en zijn jullie er klaar voor om jullie vriendschap te vereeuwigen? Dan zijn deze vriendinnentattoos misschien wel precies waar jullie naar op zoek zijn. Gaan jullie voor grappige, stoere, lieve of zelfs onzichtbare vriendinnentattoos? Welke vriendinnenstattoo jij en je vriendin ook kiezen, dit zijn onze favorieten op een rij.

vriendinnentattoos

Plek vriendinnentattoos

Weten jij en je vriendin al waar jullie de vriendinnentattoos willen laten zetten? Misschien wil jij hem wel op een van de meest pijnlijke plekken voor een tattoo laten zetten, terwijl je vriendin kiest voor de minst pijnlijke plek voor een tattoo. Handig om even te checken, alvorens je de naald erin laat zetten voor jullie vriendinnentattoos. Let op, want op sommige plekken vervaagt je tattoo sneller dan op andere plekken. Zonde als jullie vriendinnentattoos na een tijdje alweer vervagen!

Grappige vriendinnentattoos

Maken je vriendin en jij altijd de grootste lol en kunnen jullie niet wachten om jullie humor te laten vereeuwigen in de vorm van inkt? Misschien heb je zelf al een idee van de vriendinnentattoos die jullie samen willen laten zetten. Anderzijds heb je misschien nog een beetje inspiratie nodig. Dan ben je hier aan het juiste adres, want dit zijn de grappigste vriendinnentattoos op een rij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Talavera E. (@twofoodieseating) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Keene (@jkeene131) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Black Mamba Tattoo & SmokeShop (@black.mamba.mx) on

Stoere vriendinnentattoos

Zijn je vriendin en jij eerder stoer en zijn jullie dan ook op zoek naar een stoer design voor je tattoo? Jullie vriendschap gaat diep, maar jullie houden niet van sentimenteel gezwijmel of geknuffel (behalve als jullie dronken zijn). Waar jullie naar op zoek zijn is een luchtige manier om te laten zien dat jullie onafscheidelijk zijn, zoals deze vriendinnentattoos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tattoo_Goals (@life_tattoo_goals) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by - Thư Kỳ - (@thuky.tattooist) on

Lees ook: 12 x de mooiste travel tatoeages voor de reislustigen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saule Ualieva (@ua.saule) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ▪️MARYNSON TATTOO▪️ (@marynson_tattoo) on

Lieve vriendinnentattoos

Zijn grote opzichtige vriendinnentattoos niets voor jullie en zijn jullie op zoek naar iets subtielers om de vriendschap uit te drukken? Dan is een van deze vriendinnentattoos misschien iets voor jullie. Een subtiel bloemetje op een plek die je niet direct ziet of een onopvallend design waaruit niet direct op te maken valt dat het om vriendinnentattoos gaat. Kortom: subtiel, lief en leuk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jakub Nowicz (@jakubnowicztattoo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shared Tattoo (@sharedtattoo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 위티버튼 (@wittybutton_tattoo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 세르게이 (@sergeitattoo_gangnam) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 이솝 • 미니타투, 라인타투, 레터링타투 (@sop_tattoo) on

Onzichtbare vriendinnentattoos

Nee, dit is geen broodje aap verhaal. Onzichtbare (vriendinnen)tattoos bestaan echt, namelijk met witte inkt. Die zijn zó subtiel, dat ze bijna onzichtbaar lijken. Toch zie je wel degelijk een dun lijntje lopen. Ideaal voor vriendinnentattoos dus! Mocht er ooit iets tussen jullie gebeuren waardoor de vriendschap voorbij is (waar we natuurlijk niet vanuit gaan), dan hoef je ook geen enorme vriendinnentattoos te laten verwijderen. Grote kans dat je deze subtiele witte vriendinnenstattoos gewoon laat zitten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sironæ 💫 (@sironae) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pequeños Tatuajes (@pequenostatuajes) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Handpoke Tattoos Hamburg (@kokosmaedchen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tattoo_obsession (@_tattoo_obsession_) on

Zijn deze vriendinnentattoos niets voor jou, maar wil je wel een tattoo met je lover? Dan zijn deze leukste tattoos voor stellen misschien iets voor je!

Beeld: Unsplash