Vier International Women’s Day met 20% korting op Hunkemöller

Fashion door Commerciële Redactie Ze.nl

Vandaag is het International Women’s Day, een belangrijke dag om stil te staan bij vrouwenrechten over de hele wereld. Ook Hunkemöller heeft de onafhankelijke vrouw hoog in het vaandel staan. Speciaal daarom geven zij vandaag, op International Women’s Day, 20% korting op de gehele collectie. En dat niet alleen, boven de 20 euro wordt de bestelling ook nog eens gratis bij je thuis bezorgd! Worden wij blij van!

Lingeriespecialist

Hunkemöller is één van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland. Wist je dat de collectie van Hunkemöller in huis wordt ontworpen? Hierbij testen zij de kwaliteit uitvoerig. Het ontwerpteam van Hunkemöller werkt continue aan de ontwikkeling van nieuwe producten en innovaties tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ben je op zoek naar lingerie, badmode en ondergoed? Dan ben je aan het juiste adres bij Hunkemöller! Voor dagelijkse basics en elegante setjes tot vrouwelijke en sexy bh’s en slips. En dat niet alleen: naast lingerie heeft Hunkemöller ook een uitgebreide collectie badmode, bikini’s, nachtmode, beenmode en sportkleding.

International Women's Day

Hunkemöller ondersteunt de onafhankelijke vrouw en wil dit graag op International Women's Day onder de aandacht brengen. Dus hoe kun je International Women’s Day het beste vieren dan door jezelf eens goed te verwennen bij Hunkemöller? Omdat wij al langer fan zijn, konden we het niet laten alvast een selectie te maken van de mooiste lingerie, nachtmode en badmode. 


Voorgevormde bh - € 34,99


Voorgevormde strapless beugelbh - € 32,99


Brazilian Jayden - € 22,99


Voorgevormde push-up beugelbh - € 32,99


Kimono Satin - € 44,99


Voorgevormde strapless longline beugel bikinitop - € 32,99


Voorgevormde strapless beugelbh - € 29,99


Slipdress met beugel - € 39,99


Body Gemmima - € 29,99


Voorgevormde push-up beugelbh - € 27,99


Voorgevormde beugelbh - € 29,99

Net zo verliefd geworden op de Hunkemöller collectie als wij? Alleen op International Women's Day profiteer je van een exclusieve 20% korting op de gehele collectie! Én Hunkemöller bezorgt alle bestellingen van 20 euro of meer gratis bij jou thuis. Klik hier.