Beauty
Beauty

Droge huid door het koude weer? Dit wordt je redding

Is het je opgevallen? Sinds deze week worden de dagen langzaamaan weer een klein beetje langer. Toch tikt de thermometer nog steeds geen dubbele cijfers aan en dat betekent maar één ding: hallo droge huid! Gelukkig hebben we daar nu hét middel tegen gevonden, dus weg droog en trekkerig gevoel. 

Wereldwijd probleem

Heb je last van een droge huid? Troost je met het feit dat je in ieder geval niet de enige bent. Miljarden (ja echt, miljarden!) mensen hebben hier wereldwijd last van. Hiermee is het misschien wel de grootste onvervulde behoefte in huidverzorging. Ongelofelijk toch? Dat dacht Bio-Oil ook, je weet wel - hét merk achter de welbekende huidverzorgingsolie. 

Golden ol(d)ie

Het is best bijzonder te noemen dat Bio-Oil daarom een nieuwe innovatie op de markt heeft gebracht. Bijzonder, omdat ze dit al dertig jaar niet hebben gedaan! Bio-Oil besloot naar aan leiding van al die droge huidjes op de wereld onderzoek te doen naar de voordelen van olie op de huid. Olie bevat namelijk veel vochtvasthoudende eigenschappen. De nieuwe Bio-Oil Droge Huid Gel is het eerste product met deze eigenschappen én heeft daarnaast ook vochtaantrekkende eigenschappen. De ideale combi tegen een droge huid!

Bio-Oil Droge Huid Gel

Waarom houdt olie nou zo goed vocht vast? Dat zit ‘m in het feit dat olie de huid afdekt en vocht hierdoor niet kan ontsnappen. Omdat je lichaam minder talgklieren bevat dan je gezicht, kan deze vaak extra droog aanvoelen. Denk maar aan die jeukerige droge benen. Herkenbaar? De Bio-Oil Droge Huid Gel bestaat voor 50% uit de welbekende en succesvolle Bio-Oil olie, aangevuld met 37% andere oliën en sheabutter. Wil je proberen! 

Een potje Bio-Oil Droge Huid Gel 50 ml heb je al voor €6,95 in huis.