Lifestyle / Reizen
Reizen

De mooiste aanbiedingen voor een last minute vliegvakantie

Kun jij te midden van deze winterse grauwe dagen ook nergens anders aan denken dan vakantie? Er even helemaal tussenuit, dat willen we allemaal wel. Maar wat mag dat kosten? Nou, helemaal niet zoveel. Met deze last minute vliegvakanties piep je er namelijk voor een prikkie tussenuit. Waar ga jij naartoe?

last minute vliegvakanties

1. Last minute vliegvakantie: Canarische Eilanden

Ben jij toe aan de broodnodige zon op je huid en kun je wel een dosis vitamine D gebruiken? Boek dan een last minute vliegvakantie naar de Canarische Eilanden! Met een cocktail in de hand even bijtannen, wij zouden het wel weten. En het wordt nog mooier, want met deze aanbieding boek je met tot wel 300 euro korting per persoon.

Boek hier je vakantie met 300 euro korting. 

last minute vliegvakantie

2. Last minute vliegvakantie: Budapest

Onsnap jij liever aan je winterdip met een leuke stedentrip? Dan is deze deal echt wat voor jou: een last minute vliegvakantie inclusief vlucht én drie overnachtingen voor maar 95 euro! 

Boek hier je vakantie voor maar 92 euro.

3. Last minute vliegvakantie: Parijs

Is de stad van de liefde niet nóg mooier in de sneeuw? Precies, vinden wij ook. Daarom hebben we een leuke deal voor je. Namelijk een last minute vliegvakantie inclusief vlucht en twee overnachtingen in de stad van de liefde voor maar 140 euro. Als dat geen romantisch weekend wordt...

Boek hier je vakantie voor maar 92 euro.

last minute vliegvakantie

4. Last minute vliegvakantie: Domenicaanse Republiek

Wil jij een cocktail in de hand en je voetjes in het zand? Boek dan een last minute vliegvakantie naar de Domenicaanse Republiek voor een heerlijke zonvakantie. Voor een vlucht naar Punta Cana en maar liefst zeven (!) overnachtingen betaal je maar 712 euro.

Boek hier je vakantie naar de Domenicaanse Republiek.

last minute vliegvakanties

Lees ook: Citytrips Europa: Hier moet je heen in 2019