Lifestyle / Media
Media

Geobsedeerd door Netflix-hit 'You'? Deze series ga je ook geweldig vinden

Reageer 0

Ook de nieuwe Netflix-serie 'You' in één ruk uitgekeken (zo nee, doe dat snel!) en val je nu in een zwart gat? Yes, er komt een tweede seizoen aan, maar dat laat nog minimaal een jaar op zich wachten. No worries, ook bij deze series zul je uren op het puntje van je bank zitten.

netflix you

Lees ook: Bingewatchen of nooit iets afkijken? Dit zegt je Netflixgedrag over je persoonlijkheid

Over You

In deze Gossip Girl-meets-Pretty Little Liars-serie wordt boekverkoper Joe (gespeeld door Gossip Girls 'lonely boy' Dan) smoorverliefd wordt op de schrijfster Beck. De mysterieuze Joe doet zich voor als de ultieme good guy, maar al gauw wordt zijn verliefdheid een obsessie. Hij heeft alles voor haar over, zelfs al hij daarvoor haar foute vrienden uit de weg moet ruimen...

Parfum

Ook gloedjenieuw op Netflix is de Duitse serie Parfum, geïnspireerd op het Duitse boek Das Parfum. Ook in deze mini-serie (met zes bloedstollende afleveringen) wordt er gezocht naar een moordenaar (in dit geval een groep) die vrouwen vermoord om parfum van hun lichaamsgeur te maken. Maar dan in een moderner jasje. 

Bekijk Parfum via Netflix.

Bates Motel

Een moordende psychopaat? Check! Een ongepaste obsessie met een vrouw? Check! Bates Motel heeft veel overeenkomsten met Netflix' You. In deze Amerikaanse serie vertrekt Norman Bates met zijn moeder (met wie hij een alles behalve gezonde relatie heeft) naar een afgelegen dorpje en ze openen er een hotel. Norman worstelt met zijn mentale gezondheid en belandt ook gauw op het moordende pad. Je kunt je een lieve lust bingen, want er staat al vier seizoenen op Netflix. Waarschuwing: niet voor mensen met een gevoelige maag.

Bekijk Bates Motel via Netflix. Het nieuwe, vijfde seizoen koop je via Bol.com.

 

Harper's Island

Wanneer Abby na een traumatische jeugd voor een bruiloft terugkeert naar het eiland waar ze is opgegroeid, gebeuren er steeds raardere dingen. Wanneer de bruiloftsgasten bij bosjes neervallen, breekt de paniek uit. Iedereen op het eiland is verdacht. Wie o wie is de moordenaar?

Deze serie is helaas niet op Netflix te streamen, maar voor 25 euro is-ie van jou via Bol.com

The End Of The F*cking World

Wanneer het rebelse meisje Alyssa voorstelt om samen van huis weg te lopen, kan de 17-jarige zelfbenoemde psychopaat James zijn geluk niet op. Eindelijk kan hij uitvoeren waar hij al jaren van droomde: iemand vermoorden. Wanneer hij uit zelfverdediging een man dood, komt hij daarop terug: moorden is niet wat hij ervan had verwacht.

Bekijk The End Of The F*cking World op Netflix.

 

Lees ook: De beste horrorfilms- en series op Netflix

Beeld: Netflix

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen