O jee: Bekent Mezdi dat hij Daniëlle bedroog in Ex on the Beach?

Celebs door Laura

Temptations Mezdi spoelde gisteravond aan in Ex on the Beach, dat kon alleen maar een vloedgolf aan drama veroorzaken. En ja, hoor... Niet alleen had hij vrijwel gelijk mot met Brody, ook biechtte hij (per ongeluk?) op dat hij zijn ex Daniëlle bedroog.

mezdi

Fuckboy disappear-truc

Mezdi werd geïntroduceerd als de ex van de altijd hitsige Lena. 'Ex' is meestal een heel ruim begrip in het MTV-programma, vaak is één dronken tongsessie al genoeg om 'exen' van elkaar te zijn. Bij Mezdi en Lena zit het anders. Hoewel de twee nooit echt een setje zijn geweest, hebben ze wel meerdere keren gerollebold én hij heeft haar "fucking ouders" ontmoet.

Lena heeft the feels voor Mezdi, maar andersom niet. Zij is volgens hem "slachtoffer geworden van de 'fuckboy disappear-truc'. Na vier keer was ik verdwenen", legt hij uit. "Ik was naar het buitenland voor Temptation Island. Zij zag dat spontaan op televisie en dat was eigenlijk een beetje de afsluiting.''

via GIPHY

Hoorden we dat nou goed? Dus vlak voordat hij naar Thailand vertrok om zijn relatie te 'redden', rotzooide hij nog met Lena...?

Ach, verrassend is het eigenlijk niet. We waren al gewaarschuwd...

via GIPHY

Lees ook: Foto: Verloofde van Roxeanne Hazes ziet er onherkenbaar uit

Beeld: MTV