In de sale: de beste aanbiedingen voor een sprankelende kerstoutfit

Fashion door Roos

De laatste maand van het jaar is aangebroken en dat kan maar één ding betekenen: shoppen voor de feestdagen! Heb jij je partyoutfit al compleet? We begrijpen dat al die cadeautjes voor je (schoon)familie en lover(s) al duur genoeg zijn, dus zijn we op jacht gegaan naar de mooiste aanbiedingen. Zo kun jij je outfit lekker in de sale scoren.

Strak in pak

 

NIKKIE  - 30% korting

 

Asos - 30% korting

 

Asos - 30% korting

Jurkjes

Jurkjes zijn makkelijk, want buiten het feit dat je je knoop van je skinny jeans niet los hoeft te doen als je teveel hebt gegeten (wat sowieso gaat gebeuren), ben je met één kledingstuk klaar! Maak je kerstoutfit af met een stel sprankelende schoentjes en je bent ready.

 

Even&Odd - 30% korting

 

Moss Copenhagen - 30% korting

 

VILA - 30% korting

 

Moss Copenhagen - 15% korting

Lees ook: Glitterschoenen voor een sprankelende kerst

Schoenen

Shoeisel maken je outfit compleet en is een onderdeel dat absoluut niet onderschat mag worden. Ga je voor een laarsje of toch liever open hakken? En over koude tenen hoef je je geen zorgen te maken, want een glittersokje erin en je bent good to go!

 

Missguided -30% korting

 

Public Desire -30% korting

 

Steve Madden - 30% korting

Accessoires

Een kerstoutfit is niet af zonder sprankelende accessoires. Shine je weg door kerst 2018 en hou je bling nog even om tot het nieuwe jaar. Zo kunnen de feestdagen voor jou echt niet meer stuk!

 

  

Asos - 40% korting

 

Karen Millen - 40% korting

  

Asos - 30% korting

Lees ook: 10 x de mooiste oorbellen voor een extravagante kerst