Cute! Verras jouw single vriendin met een doos kerstchocolade

Ben jij iemand die jaar in, jaar uit al je vrienden en familie een kerstkaartje stuurt? Tijd om het eens anders aan te pakken! Hoe leuk is het om iemand écht te verrassen met iets lekkers? Onze suggestie: verras jouw beste vriendin met… chocolade! Wedden dat je punten scoort bij die vriendin die kerst zonder lover moet vieren?

Wat is er leuker dan verrast worden? Nou eh, verrast worden met chocolade! Via greetz.nl is het supermakkelijk om chocolade naar je beste vriendin te versturen. En helemaal leuk: je kunt de chocolade personaliseren met jouw foto en naam! En dan hebben we het echt niet over de minste choco… wat dacht je van Merci of Australian? Deze verpakkingen zijn beiden te personaliseren met je eigen foto. 

Wil je wel chocolade versturen, maar hoeft jouw foto er niet perse op? Dan zijn er bijvoorbeeld ook heerlijke chocolade kerstfiguurtjes die je kunt sturen. Helemaal in thema! Of wat dacht je van een fluwelen hart van Leonidas? Zo maak je jouw vriendin’s kerst sowieso een stuk mooier!