Inspiratie nodig? Kerstcadeaus voor verschillende type mannen

Het kan soms knap lastig zijn om een cadeau voor je lief, vader of neefje te bedenken. Al die mannen... Wat willen ze nou eigenlijk echt? Een verlanglijstje kun je wel op je buik schrijven, maar met lege handen aankomen? Ho maar! Daarom bieden deze kerstcadeaus voor verschillende type mannen de ideale uitkomst.

Je vriend

Wat geef je vriendlief voor kerst? Het is ieder jaar weer een struggle. Je wil immers het juiste signaal afgeven (love you enzo), zonder zoetsappig te worden of jezelf enorm op kosten te jagen. Het moet makkelijk, leuk en vooral persoonlijk zijn. Dus wat dacht je van deze originele kerstcadeaus, waarbij je een aansteker, iPhone hoesje of zelfs rolkoffertje kunt laten personaliseren met een foto? Laat een gênante foto op een handbagagekoffertje drukken en persoonlijker wordt 't niet.

Je vader

Ook je pa wil je natuurlijk trakteren op een persoonlijk cadeau. Grote kans dat hij een mooie drankkast heeft met de lekkerste wijnen en whiskeys. Het enige wat nog ontbreekt is zijn eigen gepersonaliseerde whiskeyglas. Maar niet voor lang, want jij zorgt ervoor dat 'ie met kerst onder de boom ligt.

Je neefje

Je mag je kleine neefje natuurljk niet overslaan dit jaar. Hij verdient immers ook een leuk cadeautje na het hele jaar drakerig gehuild te hebben als jij kwam oppassen. Tja, ondanks dat blijf je toch wel gek op hem. Verwen die kleine spruit daarom met een leuk kerstcadeau voor kinderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een voorleesboek van Dikkie Dik? Daar heb jij zelf immers ook nostalgische herinneringen aan. Of is hij wezenloos van Nijntje? Ook leuk!

Lees ook: Inspiratie nodig? 11 x het leukste kerstcadeau voor haar