Lifestyle
Lifestyle

Te schattig: Vrouw zoekt vriendinnetje van vroeger en vindt haar binnen enkele uren via Twitter

Een vrouw uit het Amerikaanse Mississippi zorgde voor een hartverwarmende zoektocht op Twitter afgelopen weekend. Brianna postte een foto van haar als klein meisje. Hierop is ze te zien met een meisje die ze ooit ontmoette op een dinercruise. Naar eigen zeggen mist Brianna haar en wil graag weten hoe het met haar gaat. Thank god voor Twitter, want binnen een paar uur was het andere meisje al opgespoord.

"Hey Twitter"

Brianna wist niet meer hoe haar voormalige ‘beste vriendinnetje voor 1 avond’ heette, het was immers al een tijd geleden en Brianna was op dat moment nog een jong meisje. Toch wilde ze graag weten hoe het met haar toenmalige maatje nu zou gaan. En, naar eigen zeggen miste ze haar ook. Dus postte ze een foto op Twitter, waarop ze te zien is met een Hawaii-slinger en twee staartjes in het haar. “Hey Twitter, ik heb dit meisje ontmoet tijdens een dinercruise in Hawaii in 2006. Die avond waren we helemaal beste vriendinnetjes dus ik hoop dat jullie me kunnen helpen haar te vinden. Ik mis haar en ik moet weten hoe het nu met haar gaat. Please retweet dit zodat we herenigd kunnen worden.”

Reactie

En dat Twitter een magische uitwerking kan hebben, bleek maar weer. Slechts een paar uur en vele retweets later reageerde het gezochte meisje: “Hoorde dat je me zocht…” Bij de tweet plaatste ze een foto waarop ze nu te zien is met een portret van de betreffende avond. Inmiddels hebben de dames dus weer contact. Hoe zoet?!