Beauty / Haar
Haar

6 x perfecte kapsels om vet haar te verbergen

Reageer 0

We hebben het allemaal weleens: de dagen dat je eigenlijk je haar zou moeten wassen maar a. je bed is nog te warm of b. je wordt veel te laat wakker. Gelukkig zijn er genoeg kapsels om die vette wortels te verbergen, waardoor je toch fris en fruity op je werk kunt verschijnen! Wij laten je zes kapsels zien voor als je haar een ietsiepietsie vet is. 

1. De halve knot

De halve knot is perfect om die vette wortels weg te stoppen. Door een halve knot boven op je hoofd te doen, ligt alle focus hierop en niet op de vettigheid die eronder schuilgaat. En... het staat lekker speels! Als je haar lang genoeg is, werkt het ook met een hele knot.


2. Sjaal om!

De perfecte afleidingsmanoevre doe je door middel van een sjaaltje in je haar. Nog handiger: sjaaltjes met een ijzerdraadje erin, waardoor deze nog beter op z'n plek blijft zitten. Niemand die nog iets over je vette haar zal zeggen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have you seen our NEW COLLECTION yet! So many new items! @laurenvansam is wearing bandeau Daphne 🍁

Een bericht gedeeld door Atelier des Femmes (@atelierdesfemmes) op


3. Vlecht er op los

Deze haarstijl vergt flink wat oefening, maar als je 'm eenmaal onder de knie hebt (YouTube!), kan het je zeker helpen je vette wortels te verbergen. En... het is sowieso een showstopper!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@blowoutjunkie, back at it again with the πŸ’― hairstyles.

Een bericht gedeeld door OUAI Haircare (@theouai) op


4. Petje op, petje af

Voor de hand liggend, maar wel efficient is een tof petje. 


5. Je haar indraaien voor het slapen

Als je 's avonds al weet dat je 's morgens geen zin hebt op tijd je bed uit te gaan, kun je ook voorzorgsmaatregelen nemen. Draai je haren in strengen om elkaar heen en doe er elastiekjes in. Als je de elastiekjes er morgen uithaalt zul je zien dat je een losse wave hebt gecreëerd en het veel minder vet lijkt!


6. Ponywash

Heb je een pony? Dan kun je er ook voor kiezen alleen de pony te wassen boven de wasbak. Even uitspoelen, drogen en voila: je ziet er hartstikke fris uit!


Foto door Becca Tarter via Unsplash

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen