Kijkers walgen van vaginazwembad in Steenrijk Straatarm

Media door Roos

Net wanneer je denkt dat het niet gekker kan, komt er weer iets absurds voorbij in het populaire programma Steenrijk Straatarm. Hierbij ruilen een arm en rijk gezin een week lang van huis én budget. En dit keer kreeg de ‘arme’ familie Heuvels er nog een gratis cadeautje in de tuin bij: een vaginazwembad.

Place for party's

De exorbitante villa van de rijke ondernemer Jan is volgestouwd met verzamelingen in bonte kleuren. De banken liggen bezaaid met paarse kussens en elektrische gitaren, overal staan poppen en bijzondere kunst en het interieur hangt van dierenprint en metallic aan elkaar. Volgens Jan is het de ‘place to be for party’s’. Wij willen het niet weten.

steenrijk straatarm

Vaginazwembad

Naast de dubieuze strippaal in Jans slaapkamer wacht de familie Heuvels ook iets ‘erotisch getints’ (aldus vader Heuvels) in de tuin. Of zoals Jan het zelf vol trots omschrijft: “Buiten hebben we ook nog een leuk vaginazwembad.” Oké dan! Zelf heeft Jan er toch zeker twee keer in gezwommen, hoewel wij er niet aan moeten denken een bommetje te maken in het bruingroene water.

Ook Twitter vindt wat van het vaginazwembad. Niet alleen ligt het er nogal verloren bij, veel vinden het gewoonweg een kutzwembad. 

Lees ook: Ophef rondom tandenborsteldilemma in Steenrijk Straatarm raakt kijkers diep 

Beeld: SBS