9 x lieve berichtjes die je je lover kunt sturen als hij weg is

Relaties door Roos

Niets vervelender dan gedwongen gescheiden te zijn van je lover, terwijl jullie niets liever willen dan samen zijn. Gelukkig hoef je anno 2018 niet meer dagelijks wanhopig de horizon af te speuren smachtend naar een postduif. Nee, nu stuur je 'm gewoon een appje. Maar hoe handig dat ook is, 't is niet altijd even romantisch. Daarom helpen we je graag een eindje op weg met deze lieve berichtjes die je je lover kunt sturen als hij weg is.

Lieve berichtjes voor je lover: n​a een paar uur

Laten we zeggen dat je je lover gisteravond nog hebt gezien en je je een beetje sullig voelt om het toe te geven, maar je mist hem nu al. Stuur hem dan lieve berichtjes waaruit blijkt dat je hem mist, maar niet dat je een of ander claimerige koalabeer bent die niet zonder hem kan. Voorbeelden van lieve berichtjes:

  • 'Ik mis je knappe koppie nu al'
  • 'Is het al 8 uur?' (of wanneer je je lover weer zult zien)
  • 'Ik denk aan je!' 

Lieve berichtjes voor je lover: n​a een paar dagen

Stel je hebt je lover al een paar dagen niet gezien, omdat je een weekendje weg bent of jullie wat verder bij elkaar vandaan wonen. Waarschijnlijk heb je wel contact met elkaar, bespreek je de alledaagse dingen en stuur je elkaar gekke gifs, maar neem ook eens de tijd om hem lieve berichtjes te sturen. Voorbeelden van lieve berichtjes:

  • 'Alles gaat goed, behalve dat jij niet hier bent.'
  • 'Heb ik vandaag al gezegd hoe geweldig je bent?'
  • 'Is het heel fout om in je shirt te slapen?'

Lieve berichtjes voor je lover: n​a een laaange tijd

Moet je je lover een langere tijd missen door school, werk of andere dingen? Na een tijdje begin je die avondjes Netflix & chill behoorlijk te missen. En hoewel jullie het beiden druk genoeg hebben, is het af en toe wel zo leuk om de tijd te nemen om wat lieve berichtjes te sturen om te laten merken dat je hem nog niet bent vergeten. Voorbeelden van lieve berichtjes:

  • 'Je bent mijn lievelingsmens!'
  • 'Een van mijn lievelingsdingen is naast jou wakker worden, maar op de tweede plek staat pizza dus drie keer raden wat ik elke avond eet?'
  • 'Ik ben zo jaloers op iedereen die bij jou mag zijn, help ze aub herinneren hoe gezegend ze zijn.'

Tip: alles klinkt beter in het Engels. Wil je een stapje verder gaan dan lieve berichtjes? Spice things up met je lover en ga los met de beste emojis voor spannende seks berichtjes.

Lees ook: Dit zijn de meest voorkomende seks issues tussen mannen en vrouwen - VRIJ-dag