Lifestyle / Media
Media

Awkward: Halfzus Meghan Markle wordt weggestuurd bij Kensington Palace

Reageer 0

Zoals je misschien weet heeft Meghan Markle een nogal stroeve relatie met haar halfzus. Sinds Meghan en Harry hun verloving bekend maakten, begon Samantha Markle met het zwartmaken van haar zus tegen de pers. Vorig week bood ze in een interview haar excuus aan in de hoop zich te verzoenen met de hertogin. Blijkbaar gaf de royal family er geen gehoor aan (goh), want Samantha reiste hoogstpersoonlijk af naar Kensington Palace voor poging twee. En ook dat pakte slecht uit.

meghan markle

Lees ook: 6 conclusies die we kunnen trekken na Boer Zoekt Vrouw aflevering 5

Dreiging

Na haar smeekbede op televisie, is Samantha Markle (53) naar Londen gekomen om Meghan face-to-face om vergeving te vragen. Het bezoek kwam volledig onaangekondigd en toen ze met rolstoel aankwam bij het paleis, werd ze weggestuurd door beveiliging.

Samantha kwam goed voorbereid naar de paleisdeuren. Ze had van tevoren twee maskers met het gezicht van Meghan en Harry aan een kraampje gekocht (waarom?) en was gewapend met een 'excuusbrief'. "Ze suggereerde daarin dat als het paleis nu niets deed, het mogelijk niet goed zou gaan met haar vader, die in slechte gezondheid verkeert", meldt een bron aan de Britse krant Mirror. "Het kwam erop neer dat het paleis de schuld kreeg als het niet goed zou komen tussen haar vader en Meghan."

Triest gezicht

Toen ze werd weggestuurd, zou ze een scène hebben geschopt. "Nu de paleisofficials haar toenadering hadden genegeerd, had ze geen andere keuze dan onuitgenodigd langs te komen. Ze hoopte echt dat men haar binnen zou laten, maar ze werd weggestuurd. Ze heeft nog wel een brief overhandigd in de hoop dat de beveiliger die zou doorgeven aan Meghan. Het was een triest gezicht."

Drie keer scheepsrecht?

Lees ook: Georgina Verbaan boos om verdraaide woorden in interview

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen