Movie time! Easy A staat nu op Netflix

Media door Sanne

Inmiddels ook in een zwart gat gevallen nu er geen nieuwe kerstfilms meer verschijnen op Netflix? Help, wat moet je nu kijken? Gelukkig voor jou staat de romcom Easy A vanaf vandaag op Netflix. Zet maar een streep door je avondplanning, want deze film wil je echt zien.

Easy A Netflix

Lees ook: 10 nieuwe series en seizoenen om in 2021 naar uit te kijken

Waar gaat de film over?

In deze film volg je het leven van de onopvallende Olive Penderghast, een slimme studente die goede cijfers haalt. Ze wordt eigenlijk een beetje als losertje beschouwd. Misschien een beetje ongeloofwaardig aangezien Emma Stone de rol speelt, maar ja, we doen het er maar mee.

Sletstempel

Wanneer haar opdringerige vriendin Rhiannon (Alyson Michalka) haar uitnodigt voor een weekendje weg, verzint ze een excuus. Ze heeft namelijk helemaal geen zin om een weekend met haar vriendin en diens ouders door te brengen. Het excuus? Een date, natuurlijk! Al gauw wordt er interessante gossip verspreid door de gehele school… Olive zou namelijk een heftige nacht hebben beleefd met haar date. Komt ze van dit imago af en... wil ze hier eigenlijk wel vanaf komen?

Bekijk de trailer

Heb jij zin om even helemaal nergens bij na te denken en heel hard te lachen, dan is deze feel good movie echt iets voor jou. Bekijk de trailer en start je Netflix maar alvast op.  

Lees ook: Verveeld? 25 dingen om thuis te doen