Star (28) is verslaafd aan cosmetische chirurgie: 'Mijn neus zakte in elkaar'

Psyche & spiritualiteit door Laura

Een fillertje hier, een botoxspuitje daar... we kijken er niet echt meer van op als iemand aan zichzelf heeft laten 'sleutelen'. Als je er gelukkig van wordt, waarom ook niet? Als je maar niet doorslaat, klinkt het dan vaak. De 28-jarige Star uit Engeland was na haar eerste cosmetische ingreep op haar 17e verkocht. Inmiddels is ze 228.000 euro lichter en heel wat operaties rijker. Ze slaat zelfs zo ver door dat sommige plastische chirurgen weigeren om haar uiterlijk verder te verbouwen. Met een ingeklapte neus als gevolg.

Lees ook: Nadine (29) is eenzaam: ‘Ik voel me niet goed genoeg’

Gepest

Star Delgiudice had het niet makkelijk als kind. Haar ouders waren Jehova's getuigen en dat had een enorme invloed op het zelfbeeld van de Engelse. "In mijn tienerjaren werd ik gepest door knappe meiden die alles hadden - geweldige families en perfecte leventjes. En dan had je mij, ik woonde in een hostel en zag er niet uit", vertelt ze tegen een Britse krant.

Van boobjob tot voorhoofd-job

Haar eerste cosmetische ingreep, een borstvergroting, onderging ze toen ze pas 17 jaar was. Er volgden nog veel meer. Vier boob jobs later heeft ze cupmaat dubbel G. Ook haar tepels heeft ze laten verkleinen. Verder heeft ze liposuctie in haar middel, billen, benen en kin gehad, evenals drie 'designer' vagina-operaties, lipfillers, een wimperbehandeling, vier neusoperaties, wenkbrauwliften en er is huid rondom haar ogen verwijderd. Er zelfs een stuk bot (!) uit haar voorhoofd gehaald voor een meer gecontourde look. Jaarlijks spendeert ze nog eens 34.000 euro voor oplapbeurten met botox en PDO-therapie om haar huid te liften en strak te houden.

Respect

Hoewel ze weet dat ze verslaafd is aan plastische chirurgie, zou ze er nooit van haar leven mee stoppen. "Mijn hele leven draait om plastische chirurgie, ik ben eraan toegewijd. Ik vind het geweldig. Het heeft de manier waarop anderen mij behandelen veranderd en dagelijks krijg ik veel respect om hoe ik eruit zie. Mensen spreken me aan en vragen naar mijn neusoperatie, wangimplantaten of zelfs botox. Ik zal niet stoppen, want de tijden veranderen en ik doe graag mee met de trends."

Ingezakte neus

Zelfs een mislukte neusoperatie kon Star niet op andere gedachten brengen. "Ik heb meerdere mislukte operaties gehad, omdat een aantal artsen me af hebben gewezen", legt ze uit. "Ik ging naar een andere kliniek en hierdoor kreeg ik niet de best mogelijke operatie voor wat ik wilde."

Daarover gesproken... Haar meest recente doel is een setje nieuwe billen van haar eigen vet. Voor deze operatie is ze al bijna 20 kilo aangekomen. Vet van over haar hele lichaam zal in haar heupen en billen worden gespoten. "Het zal er heel natuurlijk uitzien. Het gaat mijn leven verbeteren. Ik heb altijd al gedroomd van een billen als mijn idool J. Lo."

Fetisj model

Deze lucratieve hobby kost natuurlijk een hele smak geld, wat Star zelf verdiend heeft door te werken als stripper en dominatrix. Inmiddels is ze klaar met dit soort werk. Na haar biloperatie hoopt ze als fetisj model aan de slag te kunnen gaan. "Het is een levensveranderde operatie." Laten we het hopen.

 

Lees ook: Lauren (30) was verslaafd aan cocaïne: ‘Wekelijks ging er soms 230 euro doorheen’