JA DAG! Doen Niels en Rosanna wéér mee met Temptation Island?

Media door Roos

Een ezel stoot zich niet twee, eh, drie, eh, wacht eens even... Blijkbaar gaat dit oud Hollandse gezegde bij Niels en Rosanna niet op. Ze deden al twee keer mee aan Temptation Island en beide keren ging dat niet bepaald van een leien dakkie. En nu lijkt het erop dat het stel zich nóg keer heeft laten strikken, dit keer voor het derde seizoen.

3x scheepsrecht

Vanwaar de speculaties? Rosanna poste zojuist een foto op Instagram met de tekst '3x scheepsrecht'. Op de afbeelding zie je Rosanna en drie onbekende dames bij het welbekende Temptation Island kampvuur zitten. Is dit een scene uit het derde seizoen van Temptation? Het lijkt er wel op, aan de kersverse deelneemsters te zien. 

Here we go again

Hoewel de meeste mensen hun handen niet eens één keer aan Temptation Island willen branden, lijken Niels en Rosanna er geen genoeg van te krijgen. Twee keer deden ze mee en twee keer ging het mis. Maar daarna legden ze het telkens toch weer bij. Typisch gevalletje van niet met elkaar en niet zonder elkaar kunnen. Die hebben hun lesje wel geleerd, dacht heel Nederland. Wrong! Het lijkt erop dat de twee nogmaals mee gaan doen. Worden ze er niet moe van? Wij wel in ieder geval.

Lees ook: Wow! Deze legendarische Friends-oneliner was er bijna niet geweest