JAAA! Dit zijn de eerste nieuwe castleden van Kees & Co

Media door Laura

'Was ik maar een kat die negen leven had...' Het intro van Kees & Co brengt heerlijke herinneringen op. Vorige week meldden we al het geweldige nieuws dat Simone Kleinsma terugkeert als de verstrooide Kees in een gloedjenieuwe reeks Kees & Co. En nu zijn ook de eerste namen van de rest van de hoofdrolspelers onthult. Dat wordt leu-heuk!

kees & co

Lees ook: 'Prins Harry en Meghan Markle zetten bloemetjes buiten in Amsterdam'

Kees en Coosje

Chantal Janzen heeft een rolletje bemachtigd in Kees & Co 2.0. Zij zal Coosje spelen, de vriendin van zoon Rudie. Hij wordt gespeeld door Tibor Lukács (bekend van onder andere Moordvrouw en Nieuwe Buren). Chantal is door de dolle heen over haar nieuwe job: "Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken". Ook Simone Kleinsma is blij met haar nieuwe collega: "Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster. We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zo lang!"

Het is nog afwachten of de personages Sonja, Anne, Frank (Kees' vriend) en zijn kinderen Mariël en Steven terugkeren en wie deze rollen op zich nemen.

Het verhaal

We zijn natuurlijk allemaal héél benieuwd hoe het nu met Kees (& co) gaat. Gelukkig heeft RTL al een tipje van de sluier opgelicht. Zoon Rudie is allang volwassen, maar nog niet helemaal stabiel. Dochter Anne woont met haar man in Spanje, dus Kees pakte ook haar spullen en heeft enige tijd onder de zon vertoefd. Als ze terugkomt blijkt dat Rudie een relatie heeft. Hij en Coosje hebben het hele huis van Kees overgenomen, wat tot de nodige wederzijdse ergenissen leidt.

Het is nog niet bekend wanneer Kees & Co. op de buis (en via Videoland) te zien is. Op 2 oktober gaan de opnames van start. We houden je op de hoogte!

Lees ook: Hallelujah! Er komt een Westlife reünie, maar er is een addertje...

Beeld: RTL