Mat zwart sanitair is de nieuwste trend voor in je badkamer, toilet en keuken

Wonen door Commerciële Redactie Ze.nl

Zoals dat met mode-, haar- en woontrends gaat, zijn er ook trends voor in de badkamer. En waar we sommige trends zien komen en gaan, is dit absoluut een blijvertje: mat zwart sanitair. Het is stijlvol, combineert makkelijk kan in veel stijlen worden toegepast. Zowel in de badkamer, toilet én in de keuken.

Mat zwart sanitair: Badkamer

Ben je net zo verliefd op deze trend als wij? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om je hele badkamer in te richten met mat zwart sanitair. Zo kun je gaan voor een zwarte kraan, wasbak én complete douchecabine. Het is niet alleen super stijlvol, maar het combineert ook nog eens mooi met bijna alle kleuren textiel! Een mooie rieten mand voor je handdoeken erbij en klaar is kees. 

Vind je compleet zwart toch iets te… zwart? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een lichtere tint natuursteen of verf op de muur. Of je combineert een mat zwarte kraan met een witte wastafel. Of nog beter: een mat witte wastafel. 

Mat zwart sanitair: Toilet

Naast een donkere badkamer is een donker toilet natuurlijk prachtig. Ga je voor een compleet mat zwart sanitair? Of combineer je een witte pot met een mat zwarte bril en kraan? Voor een stijlvol effect stijl je het af met een luxe handzeep en handdoekjes.

Mat zwart sanitair: Keuken

Wil je de stoere zwarte kleur doortrekken naar je keuken? Dat kan. Bijvoorbeeld met een mat zwarte kraan. Combineer het met een donker keukenblok, een mooie serviesset in een donkere kleur of donkere theedoeken. Of je kiest juist voor een lichte kleur om het mee te combineren. Kortom, alles is mogelijk!

Ben je helemaal overtuigd dat jij ook zo’n badkamer, toilet of keuken wil? Tegeldepot heeft een ruim assortiment aan mat zwart sanitair. Van kranen tot ligbaden en complete zwarte douchesets, hier kun je terecht voor je hele badkamer, toilet én keuken. En dat tegen outletprijzen! Daarbij ontvang je nu 10% korting met onze exclusieve kortingscode. Waar wacht je nog op?

Lees ook: Binge watchen; de series en films die je moet zien