Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Dit worden de schoenentrends voor herfst 2018

Cliché, maar waar: je kunt nooit genoeg schoenen hebben. Nu de zomer bijna afgelopen is, is je schoenenkast wel toe aan wat frisse exemplaren. De vraag is natuurlijk: met welke schoenen moet je gezien worden in het herfstseizoen van 2018? Wij zetten de pareltjes voor je onder elkaar.

schoenentrends herfst

Lees ook: Vergeet zwart: Deze kleur kleedt nóg beter af

Hoge laarzen

Laarzen mogen lekker lang dit najaar. Het liefst tot over je knie. Wil je er helemaal stylish bijlopen, dan ga je voor een paar met een gekleurde horizontale streep aan de zijkanten.

schoenentrends

Dad sneakers

Waag je je al aan de meest opvallend schoenentrend van 2018: de dad sneaker? Het credo luidt: hoe 'lomper' de schoen, hoe beter... zoals deze blauwe. Bekijk ze in de webshop: Schuurman Schoenen met Ecco schoenen.

schoenentrends

Kistjes

Tot een paar jaar geleden zag je vooral alternatievelingen in kistjes, maar in 2018 loopt bijna iedereen in de stoere veterschoenen. Ze doet het goed met een zomerjurkje, maar ook in de aankomende herfst raken de Dr Martens-schoenen niet uit de stijl. Combineer met de andere herfsttrend 'croco' en je hebt een dikke hit aan je voeten. 

schoenentrends

Cowboy laarzen

Yi-ha! Komend najaar mag de cowboy-stijl weer. Menig modefanaat is al gespot in de cowboylaarzen. Ga voor neutrale kleuren zoals donkergroen of voor een blikvanger met felle, constraterende kleuren.

schoenentrends

Lees ook: Aha! Daarom is vrouwenkleding vaak duurder dan mannenkleding