Waarom de GirlsBag essentieel is voor jouw zomer + WIN

Mode & trends door Redactie Ze.nl
 
Het is heerlijk terrasjesweer, de tofste festivals staan voor de deur en ondertussen komen er ook allerlei gave merken met nieuwe collecties op de proppen. Dáár had je bankrekening niet op gerekend. No worries, we’ve got your back.
 
Eigenlijk zou je het hele jaar door elke maand wat geld opzij moeten zetten om de zomermaanden door te kunnen komen, want eerlijk is eerlijk, al die leuke dingen doen zijn behoorlijk duur. Online en om je heen zie je allerlei toffe beautyproducten die jij ook wel wil scoren, maar je portemonnee kreunt al bij het idee. Gelukkig is daar de speciale GirlsBag met allerlei producten van toffe merken, voor een schijntje van de hoofdprijs! Absoluut onmisbaar, want… 
 
 

 
… de zomervakantie is hét moment om jezelf wat extra’s te gunnen. Laat die verwennerij maar komen, want dan ben je extra opgeladen als je terugkomt. En hoe kun je dat nu beter doen dan met een tas vol gave beautyproducten? Ook al vallen buiten de mussen van het dak, als zelfbewuste chick wil je toch graag de wereld tegemoet shinen met op z’n minst een mooie mascara. Een lekker kleurtje op je lippen maakt je zomerse look helemaal af.
 
… je al een toffe GirlsBag scoort voor maar €19,95! De werkelijke waarde van de tas is €80,-, dus tel uit je winst! We geven het toe, de zomer is al duur genoeg met al die leuke uitstapjes en terrasjes. Je wilt je uiterlijk natuurlijk niet compleet laten versloffen, dus deze set is een uitkomst als je wat krap bij kas zit. Er zitten zoveel producten in dat je weer een poosje vooruit kunt. Handig!
 
… de GirlsBag niet alleen vol zitten met producten voor jezelf. Alhoewel, wanneer je de goodies lekker voor jezelf houdt begrijpen wij dat natuurlijk hartstikke goed, maar je kunt je lover bijvoorbeeld ook trakteren met de EA Games waardebon die in 100 exemplaren verstopt zitten. Of wat dacht je van de Lebara SIM-kaart waar je je moeder misschien wel een groot plezier mee doet. Of je houdt hem natuurlijk lekker zelf voor op vakantie natuurlijk!
 
… je trendy outfit is eigenlijk niet af zonder bijpassend horloge. En als we het doen, doen we het goed. In de GirlsBag vind je namelijk een kortingsbon voor een prachtig exemplaar van Guess. Laat die shoppingsdrang maar loskomen! Als je dan toch van plan was om jezelf te verwennen met een mooi horloge kun je dat maar beter doen met een lekkere korting. Kun je van het geld dat je overhoudt lekker genieten van een dagje strand. Twee vliegen in éen klap.
 

… je waarschijnlijk niet de enige bent die haar zomer graag wil beginnen met een leuk pakket vol beautyproducten. GirlsBag is een handige manier om je moeder, zusje of je bestie te verrassen. Handig als je weer eens totaal inspiratieloos wat je hen moet geven voor hun verjaardag of voor als je ze gewoon even lekker verwennen! Hartstikke leuk om een pakket te ontvangen als je nog geen idee hebt wat erin zit. Succes gegarandeerd!
 
Grote kans dat we je nieuwsgierigheid hebben geprikkeld en je ready bent om de tas met inhoud ter waarde van €80,- te bestellen voor maar €19,95. Voordat je hier klikt en de GirlsBag in huis haalt hebben we nog meer goed nieuws voor je. Wij mogen namelijk vijf exemplaren weggeven: eentje voor jou en de overige vier voor je vriendinnen! Hoe leuk is dat?

Voor wie zou jij de Girlsbag willen bestellen?