Dit is waarom jij de jeans voor je vriend moet uitzoeken

Fashion door Roos

Shoppen en mannen, het is nooit de beste combi geweest. De meesten zetten het liefst geen stap in een drukke winkel en als ze dat wel doen, is het enkel om jou een plezier te doen. Toch zijn er maar weinig heren die er zonder hulp van hun vriendin in slagen om hun garderobe pico bello in orde te hebben. Kortom, ze hebben ons gewoon nodig. En wel hierom.

De pasvorm

Je wil natuurlijk niet dat je vriend in een afschuwelijke jeans aan komt zetten op de verjaardag van je moeder. Een afzakbroek, te korte, lange of wijde pijpen of een vreselijke wassing - het lijkt wel alsof hij het nooit leert. Je rolt met je ogen en belooft jezelf plechtig de volgende keer mee te gaan als hij een nieuwe spijkerbroek nodig heeft. En hij? Hij vindt dat natuurlijk prima. 

Jij bepaalt

Er is namelijk maar één ding leuker dan shoppen, en dat is shoppen voor je vriend. Als een soort paspop kun je hem volledig naar jouw wensen aankleden. Tot op een zekere hoogte dan, want ook hij heeft (helaas) een eigen mening. Toch gaat er niets boven hem in sexy jeans te hullen waar hij zo’n lekker kontje in heeft dat jij week wordt in de beentjes. Blote bast erboven, mmm… 

Shopschild

Toch blijkt de aanschaf van die sexy jeans lang zo eenvoudig niet. Waar vrouwen een soort ingebouwd schild hebben waardoor wij een drukke Kalverstraat op zaterdagmiddag moeiteloos trotseren, worden mannen bij het idee alleen al gillend gek. En hoewel je hem natuurlijk als een chagrijnig stuk vreten in de hoek van de winkel kunt parkeren terwijl jij het klusje klaart, kun je hem ook introduceren aan de wonderen wereld van het online shoppen. Jij blij, vriend blij.

Benieuwd waar je de ultieme sexy jeans voor je vriend online kunt shoppen? Bekijk hier onze favoriete jeans sale. Hier vind je denim in alle soorten en maten. Wedden dat daar iets moois voor vriendlief tussen zit?