Fan van The Crown? Hier de eerste foto van de 'nieuwe' Queen Elizabeth

Ontspanning door Redactie Ze.nl

Als je -net als wij- gesmuld hebt van de eerste twee seizoenen van The Crown, dan vind je het -net als wij- vast ook erg lang duren tot het derde seizoen te bingen is. Wat je misschien al wist is dat Claire Foy niet terugkomt als Queen Elizabeth. De reden is simpel: de koningin groeit ook door hè, en Claire is simpelweg te jong en mooi om ook de oudere koningin Elizabeth te spelen. Gelukkig weten we inmiddels ook wie haar zal vervangen!

Olivia Colman

Gisteravond plaatste het Twitteraccount van The Crown namelijk een foto met de 'nieuwe' koningin Elizabeth. Claire Foy draagt het stokje over aan Olivia Colman en de foto ziet er veelbelovend uit. Blijkbaar krijgt The Crowne nogal vaak de vraag wanneer het derde seizoen nu eindelijk op de buis verschijnt, want de tekst bij de foto luidt simpel: 'Patience', oftewel 'geduld'. 

Lady Di

Claire Foy is niet de enige die vervangen wordt. Ook Vanessa Kirby, die de rol van prinses Margaret speelde, zal gespeeld worden door Helena Bonham Carter. Tobias Menzies zal de rol van prins Philip op zich nemen. In het derde seizoen van The Crown zullen we ook voor het eerste 'Lady Di' zien. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Moet je zien: nieuw familieportret van de Britse royal family (met baby Louis!)