Yes, I do: De mooiste diamanten verlovingsring scoor je hier voor een mooi prijsje

Fashion door Commerciële Redactie Ze.nl

Ben je klaar voor de volgende stap? Dan bestaat er niets mooiers dan de liefde bezegelen met een dikke vette zoen. Grapje natuurlijk. Een dikke vette diamanten verlovingsring is wat we willen! En dan wel het liefst eentje die pure luxe uitstraalt, maar toch voor een eerlijke prijs. Bij sieradenmerk BAUNAT ben je aan het juiste adres, want naast een mooie prijs-kwaliteitsverhouding bieden de authentieke ambachtslieden ook persoonlijke service. Zo schittert de diamanten verlovingsring uit je dromen binnenkort aan jouw vinger.

Lees ook: Dit zijn de populairste plekken om te trouwen in het buitenland

Diamanten verlovingsring

Bij BAUNAT weet je zeker dat je de diamanten verlovingsring van je dromen vindt. De talentvolle designers en authentieke Belgische ambachtslieden creëren zelf een tijdloos design of ze toveren bestaande klassiekers om tot een pronkstuk van een diamanten verlovingsring. Het sieradenmerk rekent enkele van de meest gereputeerde diamantfabrikanten tot haar 'founding fathers', dus ze hebben altijd de mooiste geslepen stenen in huis. 

Hulp bij de perfecte diamanten verlovingsring

Weet je nog niet helemaal wat je wil? Dat geeft niets, want de experts van BAUNAT bieden persoonlijke ondersteuning zodat je altijd tot een sieraad dat bij je past. Je kunt gewoon een bezoekje brengen aan de showroom in Amsterdam, waar je geholpen wordt met zowel een steen, materiaal als design. Ook kun je jouw favoriete juweel gewoon vanuit je luie stoel online bestellen, waarna het kant en klaar bij je thuis wordt geleverd. 

Materiaal diamanten verlovingsring

Iedere diamanten verlovingsring is uniek. Zo kun je bij BAUNAT uit verschillende materialen kiezen. Alle designs worden aangeboden in wit goud, platina, geelgoud en roodgoud. Op die manier zit er altijd wel een ring bij die het beste bij je past. Heb je het toch nét even wat anders in je hoofd dan je op de website kunt vinden? Geen probleem, want de ambachtslieden weten daar wel raad mee. Het is hun missie om ervoor te zorgen dat jouw idee werkelijkheid wordt. 

Overige sieraden

Naast een diamanten verlovingsring kun je bij BAUNAT ook terecht voor overige sieraden. Zo hebben ze prachtige diamanten ringen voor iedere gelegenheid, oorbellen in alle soorten en maten, halskettingen en medaillons en armbanden.

Ook als je op zoek bent naar een mooi cadeau voor een bijzondere gelegenheid kun je gewoon een bezoekje de winkel van BAUNAT in Amsterdam brengen. Daar kun je namelijk een diamant uitzoeken, waar je vervolgens samen met de ervaren ambachtslieden een design bij kiest dat het beste bij jou past. Zo wordt het precies zo gemaakt zoals jij het je voorstelt.

Het is wel duidelijk naar welke winkel jij je lief stuurt voor die felbegeerde diamanten verlovingsring! 

Lees ook: Wie durft? Dit wordt de nieuwe trouwjurktrend voor 2018