Deze namen worden zwanger in 2018!

Zwanger door Redactie Ze.nl

Dit artikel is geschreven door ZoZwanger!

Deze namen worden zwanger in 2018! Rond een bepaalde leeftijd gaat het bij menig vrouw toch echt kriebelen en rammelen de eierstokken op en top: het wordt zo langzamerhand wel tijd voor een baby. Vaak gebeurt dit bij meer vrouwen van dezelfde leeftijd. Het resultaat is dat er in vriendengroepen een ware babyboom ontstaat. Ben je benieuwd wie er allemaal zwanger gaan worden in 2018 van jouw vriendengroep? Wij weten het, want deze namen worden zwanger in 2018. Welke namen? Je leest het in deze blog! Dan weet je meteen voor welke vriendin (of misschien vriendinnen) je kunt beginnen met sparen!

Gemiddelde leeftijd waarop vrouwen zwanger worden in Nederland

Om je een lijst te geven met ‘Deze namen worden zwanger’ moeten we eerst uitleggen hoe wij denken dat we kunnen voorspellen wie er in 2018 zwanger gaat worden. Nu heeft onze voorspelling niets met een glazen bol te maken, maar alles met cijfers en gemiddelden. Gelukkig wordt tegenwoordig bijna alles bijgehouden.
 De eerste stap naar de voorspelling is: bepalen op welke leeftijd de meeste vrouwen in Nederland gemiddeld zwanger worden. De afgelopen jaren schommelt de gemiddelde leeftijd waarop vrouwen in Nederland voor het eerst een baby krijgen rond de 29,8 jaar. Ben jij of een andere vrouw in je omgeving rond de 29 jaar oud dan zal je misschien de eierstokken al horen rammelen! 

We hebben nu een leeftijd waarop vrouwen gemiddeld gezien, aan kinderen beginnen. Maar dat zegt nog niets over ‘Deze namen worden zwanger in 2018’. Klopt! Dus gaan we naar de volgende stap!

Deze namen worden zwanger in 2018

Vrouwen die nu 29 jaar oud zijn, zijn geboren in 1989. Nu hebben wij een lijst met de meest populaire babynamen uit 1989. En zo kunnen we achterhalen hoe deze vrouwen heten die op dit moment heel graag een baby willen! Benieuwd? Dit is de lijst met namen die zwanger worden in 2018:

  1. Maria
  2. Anne
  3. Laura
  4. Sanne
  5. Johanna
  6. Linda
  7. Kim
  8. Chantal
  9. Anna
  10. Denise

Mocht je een vriendin hebben met deze naam, grote kans dat ze eind dit jaar een baby krijgt! Maar ook je andere vriendinnen die rond de 29 jaar oud zijn, zijn allemaal vermoedelijke moeders in spé in 2018!

Informatie over zwangerschap en zwanger worden

Heb je zelf plannen voor een toekomstig moederschap, of weet je dat een vriendin van jou probeert zwanger te worden? Kijk dan eens op de website van Zozwanger.nl. Hier kun je ontzettend veel en leuke informatie vinden over zwanger worden, zwanger zijn en je leven als kersverse moeder! Naast flink wat informatie, kun je ook genieten van leuke blogs, gezonde recepten en grappige weetjes en tips.

Lees ook: Swipen maar! Er is nu Tinder voor Nederlandse babynamen