3 perfecte outfits voor het festivalseizoen

(Web)shops door Michelle Habets

Woohoo! Het leukste seizoen van het jaar is weer begonnen. We hebben het natuurlijk niet over de zomer... maar over het festivalseizoen! Hoeveel festivals je dit jaar bezoekt is niet belangrijk, maar een mooie outfit wel. Vind jij het ook zo lastig om een mooie festivaloutfit bij elkaar te sprokkelen? No worries! Defshop stelde namelijk drie trendy outfits samen waarmee je de hele dag kunt dansen én ongetwijfeld de show steelt op de dansvloer. 

Lees ook: Stank voor dank? Zo blaas je je stinkende sneakers weer nieuw leven in

Lowlands-outfit

Alpha, Bravo, Charlie - dat betekent maar één ding: in augustus mogen we weer drie dagen feestvieren op Lowlands! Deze outfit is perfect als je de hele dag wilt dansen of even wilt uitrusten in het gras van Biddinghuizen. Met dit roze overall-jurkje maak je een nonchalante indruk, maar zie je er tegelijkertijd tiptop uit. Door het jurkje te combineren met een eenvoudig Champion shirtje en wat trendy accessoires ben jij helemaal klaar voor het festival der festivals: Lowlands! 

Outfit voor ieder weertype

In Nederland kan het weer van de een op de andere dag veranderen, wel zo handig om je festivaloutfit daarop af te stemmen. Kies bijvoorbeeld voor een tuinbroek, deze zijn makkelijk te combineren, maar ook lekker trendy. Wanneer het buiten fris is, kun je de overall combineren met een mooi jasje. En als het zonnetje aan de hemel staat, kun je ook alleen een mooie bikinitop onder de overall dragen. 

Hiphop

Ben je fan van hiphop en laat jij in juli je beste hiphop-moves zien op WOO HAH!? Dan zijn Puma en adidas de perfecte merken voor jou! Al sinds de hiphop early days gaan deze merken namelijk hand in hand met de hiphop-scene en ben jij een echte hiphop-fanaat, dan weet je dat Puma of adidas niet in jouw kast mag ontbreken deze zomer. 

Festivaloutfits

Ben je op zoek naar meer festivaloutfits? Kijk dan eens op de website van Defshop. Zij verkopen meer dan 22.000 artikelen van meer dan 250 merken. Naast festivaloutfits kun je er bijvoorbeeld ook mooie zomerlooks scoren. Tot 29 juli hebben zij een summer sale, waar je voor een prikkie mooie een perfect festivalpak scoort!

Lees ook: De beste kleuren om te dragen als je een bleke huid hebt