Hebben! Lidl verkoopt nu een giga zwembad voor maar 100 euro

(Web)shops door Laura

Het is toch wel de ultieme lifegoal: een zwembad in de tuin. Nou, dankzij Lidl kan het werkelijkheid worden. In de webshop is nu een gigantisch zwembad te koop. En het kost nog net geen honder piek. Yes, please! 

Zwembad voor de hele familie/vriendengroep 

Als deze zomer een herhaling wordt van afgelopen zomer dan zul je elke vorm van verkoeling goed gebruiken. Afkoelen doe je natuurlijk het beste aan het zwembad of de zee, maar het nadeel is: je bent nooit de enige. Niemand wordt vrolijk van een dag op een overvol strand of zwembad. Hoe fijn is het dan om met je vrienden, familie of lekker alleen te kunnen dobberen in je eigen zwembad? We herhalen: Je. Eigen. Zwembad.

Het zwembad is ruim drie meter breed en drie meter lang en van alle gemakken voorzien. Het bevat een filter, chloorverdeler en thermometer. Ook kun je het zwembad de hele zomer buiten laten staan. Je ontvangt er namelijk een hoes bij, zodat er geen eventueel regenwater, bladeren of viezigheid in het water terecht komt. 

Het buitenzwembad kost bij de Lidl-Shop slechts 100 piek min 1 cent. Om het geld hoef je het niet te laten dus. Tip: Scoor deze zweefparasol, zodat je ook op het heetst van de dag kan badderen. 

lidl mega zwembad tuin

lidl zwembad

zwembad lidl

Lees ook: Lidl aanbiedingen: XXL Unicorn-badeiland, camera-statief, paninigrill en Tipi-tent