Nieuwe PINC Sale van start!

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Behoefte aan een nieuwe garderobe, maar een krap budget? Geen nood! PINC Sale - de grootste sample sale organisatie van Nederland - is na een halfjaar terug in Rotterdam Centrum en verkoopt de dames sample collecties van dit seizoen.

Je kunt er terecht voor collecties van Atos Lombardini, Aaiko, American Vintage, Sacks, Silvian Heach, Kontatto, B.Belt, Michael Stars, Anecdote, Fairly, Lavand direct met 40 tot 50% korting. Naast deze kledingcollecties verkoopt PINC Sale ook de mooiste leren jassen van bekende merken en kun jij je gek shoppen op sieraden, accessoires en schoenen. Sounds good right?!


Waar en wanneer

PINC Sale start vrijdag 5 oktober om 11.00 en gaat tien dagen open aan de Karel Doormanstraat 328 (het oude Leon pand) in Rotterdam. Aangezien de sample sale een tijdje niet in in deze stad actief is geweest worden er aankomende week leuke win- en goodiebagacties bedacht om te vieren dat ze terug zijn! Na Rotterdam reist PINC verder naar andere steden in Nederland zoals Den Haag, Eindhoven, Amsterdam of Utrecht waarbij ze tijdelijke locaties huren en voor een aantal dagen open gaan.

Inschrijven
Het reizende concept zorgt ervoor dat de goedkope samples niet altijd bereikbaar zijn en je moet dus goed weten wanneer jij je slag kunt slaan. Gelukkig kun je via de website pincsale.nl je inschrijven op de nieuwsbrief. Hiermee krijg je een uitnodiging voor de sale van de stad het dichtst bij jou in de buurt. Op facebook.com/pincsale word je op de hoogte gehouden van alle PINC Sales, kun je mee doen aan winacties - ?100 shoptegoed winnen - en laten ze sfeerbeelden van de collecties zien.


Leuk om te weten: PINC Sale koopt ook sample collecties op van bekende kinderkleding merken. Dit weekend gaan ze met een PINC Sale open in Den Haag. Alle informatie hierover kun je vinden op de website.

Ga jij een kijkje nemen?