Ga eens voor opvallende sokken!

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Verlang jij  stiekem terug naar die zomerdagen? Met je voeten in je slippertjes flanerend over het strand? Helaas is dit voorbij, maar er wordt wel plaats gemaakt voor fijne andere mode items: een heerlijk vest, sjaals en? sokken!

De meeste mensen besteden weinig aandacht aan hun sokken, terwijl er heel veel leuke sokken te verkrijgen zijn. Dit is natuurlijk hét moment in het jaar om jouw garderobe weer aan te vullen met nieuwe, trendy sokken! Leuk toch, als je jouw broekspijpen een beetje oprolt en daar piept net een randje van je sokken met opvallende print onderuit.


Wat dacht je bijvoorbeeld van de vrolijke Happy Socks uit Zweden? Hier vind je bijvoorbeeld sokken met een tijgerprint, gele sokken met zwarte stippen en heel veel andere vrolijk gekleurde sokken. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een origineel cadeautje.


Het Nederlandse merk Gen.likeus vond dat het tijd werd voor een alternatief op de traditionele witte sportsok. Het Sport & Street model kan zowel afgezakt gedragen worden als helemaal opgetrokken. Met de vele leuke kleurencombinaties die er zijn vallen je sokken zeker op: in de sportschool, op de tennisbaan of gewoon casual op straat.

Op Sokken.nl vind je nog meer mooie, kwalitatieve sokken!

Koop jij weleens sokken met een opvallende print of in een vrolijke kleur?