Sinterklaastip: shop sokken met korting

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Sokken: het meest onderbelichte kledingstuk dat er is. Letterlijk en figuurlijk. Ze dienen natuurlijk ook vooral om onze voeten te beschermen en warm te houden; het uiterlijk van de sok is van ondergeschikt belang...

Aan de andere kant knappen we allemaal af op mannen die witte sportsokken dragen (op het moment dat ze niet aan het sporten zijn!). Of nog erger: sokken waar de grote teen naar buiten komt, charming! Het is dan ook niet zo gek dat sokken al jaren in de top 5 staan van meest gegeven sinterklaas- en kerstcadeautjes. Misschien een tikkeltje saai, maar altijd nuttig.


Sinterklaascadeau

Heb je een vriend, broer of vader die wel wat frisse sokken kan gebruiken? Het is nog geen december natuurlijk, maar daarom krijg je nu tot en met 30 november via Ze.nl 10% ?early bird? korting op Sokken.nl! Schaf bijvoorbeeld één van onderstaande cadeauboxen met Tommy Hilfiger-sokken aan.

Mag het nog wel wat spannender? Ga dan voor Happy Socks! Sokken die echt anders zijn; met leuke motiefjes, kleuren of bijvoorbeeld een panterprint. Door de prijs (? 7,95) zijn deze sokken ook erg leuk om mee te nemen als je met vriendinnen een Sinterklaasspel gaat spelen.


Early Bird korting
Vanaf nu tot en met 30 november

krijg je via Ze.nl 10% korting op alle sokken bij de webshop Sokken.nl! Gebruik bij het afrekenen de kortingscode zenl.

ShopZe en veel plezier met geven!