4 x sekstoytips voor een hete zomer

Liefde door Redactie Ze.nl

It's getting hot in here! De zomer is in volle gang en dankzij die sexy zweetdruppels, ontblote bovenlijven en gebruinde bodies schiet je sexdrive door het dak. Maar hoe kom je aan je trekken in die beklemmende warmte zonder oververhit te raken? Wij vertellen vier manieren waarop zomerseks koel wordt met dank aan speeltjes.

sextoys zomer tips

Seks onder de douche

Breekt het zweet je al uit bij de gedachte aan plakkerig huid-op-huid-contact in een warm bed? Zoek je heil buiten de slaapkamer en duik de badkamer in. Neem samen een lauw douche of lauw bad en gebruik een waterproof vibo om elkaar te verwennen. Pro-tip: glijmiddel op waterbasis lost razendsnel op in water. Gebruik liever op siliconenbasis voor langdurig glij- en vrijplezier.

bathtime set

Bathtime Gift Set - 5-delige Vibrator Set, € 89,95

Vibrerend slipje

In de zomer ben je lekker vaak de hort op. Maak daar goed gebruik van door tegelijk de bloemetjes buiten te zetten. Neem een We-Vibe, vibrerend slipje of ander draagbaar trillend vriendje mee en laat je partner deze besturen. Een zondagse wandeling door de duinen is opeens niet zo saai meer.

We-Vibe Sync - Aqua, van € 199,00 voor € 143,20
Nü Sensuelle Pleasure Panty Vibrerend Slipje, € 92,95

Speeltje in de vriezer

We kennen nog een slimme 'lifehack' als je het niet heter, maar juist koeler in de slaapkamer wil deze zomer. Leg een vibrator of dildo een uurtje in de vriezer voordat je tussen de spreekwoordelijke lakens duikt. Het meest geschikte soort speeltje hiervoor is een glazen dildo. Schrik niet, het is volkomen veilig om deze op te warm en te koelen. Plaag elkaar met het speeltje en laat 'm zijn werk doen over elkaars tepels, rug, billen en tot slot - natuurlijk de clitoris.

glazen

Glazen Dildo No. 15, € 19,96

Tintelend glijmiddel

Bang dat je oververhit raakt down under tijdens een vrijpartij? Koel de boel af met cooling glijmiddel. Dit goedje zorgt er er niet alleen voor dat jullie lekker en soepel glijden, het geeft ook een verkoelend effect. En dat is nou nét wat je nodig hebt tijdens een stomendhete dag.

tintelend

EasyGlide verkoelend glijmiddel 150 ml, van € 9,95 voor € 4,95

Shop speeltjes bij Easytoys

Erotische webshop EasyToys.nl heeft meer dan 12.000 speeltjes, met voor ieder wat wils... Van een discrete bulletvibrator tot een Magic Wand en van massagekaarsen tot BDSM-sets. Ook verkoopt EasyToys lustopwekkers, lingerie en verzorgingsproducten uit de erotische hoek. Bekijk ook de beste acties met 60% korting via de Magic8. Ook een groot voordeel: ze leveren altijd razendsnel én discreet. Check ook deze EasyToys kortingscode voor extra voordeel!