Seks & relaties
Seks & relaties

Onderzoek: zoveel vrouwen verkiezen rijke partner boven goede seks

Reageer2 0

Ze zeggen dat ware liefde onbetaalbaar is. Maar verkiezen we aan het eind van de dag de liefde wel boven geld? Parship besloot het eens onder de loep te leggen en onderzocht de waarde van geld, liefde en seks onder 1.047 leden. Wat bleek? We zijn met zijn allen liever verliefd dan rijk. Toch zit er ook een addertje onder het gras... Een op de drie vrouwen heeft namelijk liever een rijke dan een knappe partner. 

Rijk of liefde

De grote meerderheid van zowel mannen als vrouwen vindt ware liefde belangrijker dan een paar miljoen euro op de bank. Toch is ruim één op de tien liever multimiljonair dan verliefd. Vooral mannen (14 procent) zijn liever rijk dan verliefd, tegenover 10 procent van de vrouwen.

Rijk of knap

Opvallend is dat die rollen ineens omdraaien zodra we onze partner aan de haak hebben geslagen. Zo heeft één derde van de vrouwen liever een miljonair dan een lekker snoepje. Daarentegen verkiezen de mannen een knap koppie juist massaal boven een dikke bankrekening, namelijk 91 procent.

Rijk of seks

Bijna iedereen in het onderzoek vond een goed seksleven onbetaalbaar (83 procent). Toch heeft één op de vijf vrouwen liever een rijke vent dan goede seks. 

Liefde of een leuke baan

Hoewel negen op de tien singles liefde boven geld verkiest, vinden 32 procent van de vrouwen een leuke baan toch belangrijker dan een leuke vent.

Waar het op neer komt is dat we verliefdheid belangrijk vinden, maar op de lange termijn zijn veel van ons toch liever rijk. Eerlijk zeggen, wat zou jij kiezen? Een walk-in-closet vol dure kleding of een geweldig seksleven?

 

 

 

Reageer2 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 2 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Rezi van den Berg

    Wat dacht je zelf?

  • limchick

    Nouja. Liever geen geldproblemen dan wel dacht ik zo.. het is maar net hoe je een vent met een leuke baan ziet. Een vent met geld is voor mij gewoon iemand bij wie er geen financiele problemen zijn. Walk in closet of een luxe jacht zijn overbodig..

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen