Yes! Dit zijn de eerste vier verleiders van Temptation Island VIPS

Media door Laura

Nog ruim drie weken en ons favoriete guilty pleasure-festijn barst weer los. Dit seizoen is het de schone taak aan BN'ers om alle verleidingen op Temptation Island te weerstaan. In rap tempo worden steeds meer details bekendgemaakt over de nieuwe afleveringen. Vorige week werden de bekende koppels onthuld en nu is ook de eerste lichting verleiders en verleidsters bekend gemaakt.

Lees ook: BEVESTIGD! Dit zijn de deelnemers van Temptation Island VIPS

Eerste verleiders en verleidsters Temptation Island

Dit zijn ze dan! Deze ingeoliede twee dames en twee heren moeten de hoofden op hol slaan van Utopianen Ruud en Rowena, oud-Temptationezen Niels en Rosanna, realityster Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé en de onbekenden Stefano en Gelina.

Fabiola

Deze kittige versie van Jane ken je van Holland's Next Top Model 2017. Haar deelname was van korte duur, want ze moest het modellenhuis in de eerte aflevering alweer verlaten. Niet getreurd, met haar wilde krullen à la Rosanna weet ze vast een andere hoofdprijs mee haar huis te slepen... Niels bijvoorbeeld.

temptation island vips verleiders verleidsters

Dorien Rose

Ook deze verleidster is een bekend gezicht. Behalve dat ze enorm veel weg heeft van Angelina Jolie, is de 24-jarige Dorien model, filmmaker en actrice. Je kent haar misschien van de film Moordwijven en de series Voetbalvrouwen en Gooische Vrouwen. Daarnaast is ze playmate geweest...verleidelijker kan het haast niet.

temptation island vips verleiders verleidsters

Thies

Deze blonde kleerkast is Thies. Een 'echte' VIPS-status heeft het model nog niet, maar wij vermoeden dat het vanzelf komt.

temptation island vips verleiders verleidsters

Vinz Hiemstra

Wow, wow, wow. Kleurplaatje 2.0! Maak kennis met Vinz, het tattoomodel. Het kan niet anders dat deze ondergeïnkte spierbundel een verleiding van Rosanna zal worden. 

temptation island vips verleiders verleidsters

We hebben er zin an! Houd Ze.nl in de gaten voor meer updates rondom Temptation Island VIPS!

via GIPHY

Lees ook: Verrassend: Kevin en Chloé zijn uit elkaar – Temptation Island 2018

Beeld: RTL