Video: Presentator Kaj geeft sneak peek van Temptation Island VIPS

Media door Laura

Het is even een maandje afzien, maar volgende maand 7 juni barst het Temptation Island-avontuur weer los. Het leukste verleidingsspel keert dan terug in een geheel nieuw jasje. De drama-gehalte zal ongetwijfeld hetzelfde blijven, maar dit keer zijn de koppels BN'ers, zijn er gloednieuwe presentatoren en wordt het exclusief op Videoland uitgezonden. Er wordt al hevig gespeculeerd wie de deelnemende bekende koppen zijn, maar het moet nog bevestigd worden. Presentator Kaj licht in zijn nieuwe vlog een klein tipje van de sluier op en dat ziet er goed uit...

temptation island vips

Lees ook: Nieuw seizoen Temptation Island tóch met BN’ers (en dit weten we al!)

Mexico

De opnames zijn momenteel in volle gang en het verloop van het programma is grotendeels nog een mysterie. We weten in ieder geval dat het nieuwe seizoen dit keer in Mexico wordt gefilmd in plaats van Thailand zoals voorgaande jaren.

Gigantische villa's

In de vlog laat Kaj al een stukje zien van het beeldschone verblijf "met vijf zwembaden" waar hij en co-presentator Yolanthe overnachten. Het stukje strand waar het resort aan ligt is waar de koppels, verleiders en verleidsters elkaar voor het eerst gaan ontmoeten, verklapt Kaj. De villa's van de kandidaten kan hij helaas niet laten zien, maar als we hem moeten geloven zijn die "behoorlijk porno en gigantische villa's met alles erop en eraan". Nou, dat belooft wat!

Bekijk de preview vanaf 5:43:

Lees ook: OMG! Deze Temptation-verleider doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS

Beeld: Youtube