OMG! Deze Temptation-verleider doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS

Media door Michelle Habets

Nu Temptation Island is afgelopen, zijn we druk op zoek naar ons volgende guilty pleasure-programma. Gelukkig staat het RTL-programma Adam Zoekt Eva VIPS voor de deur. Hierin gaan bekende Nederlanders, in hun blootje, op zoek naar een nieuwe liefde. Eén van de deelnemende VIPS is een hele bekende voor alle Temptation-fans en je kunt je opgeven om hem in zijn geboortepak te zien! 

Adam zkt. Eva VIPS

Lees ook: Nieuw seizoen Temptation Island tóch met BN’ers (en dit weten we al!)

Deelnemers

Eén van de BN'ers die we dit seizoen in haar blootje zullen zien is Dewi Pechler. Zij deed mee aan een van de eerste editie van Idols. Dj Jeroen Post en turner Jeffery Wammes (hallo, gespierd lichaam) zullen wij dit seizoen ook poedelnaakt op ons beeldscherm zien.

Temptation-verleider 

Wie o wie is dan de Temptation-verleider die gaan daten in zijn adamskostuum? Het is niemand minder dan... Joshua Feytons! Dus we eindelijk ontdekken of het waar is wat Megan en Chloé zeggen over de Floshua van Joshua *wink wink*.

Meedoen

Lijkt het jou leuk om een van deze bekende Nederlanders in hun nakie te ontmoeten? Dan heb je geluk! De opnames starten in juni en je kunt je nog opgeven om mee te doen.

via GIPHY

Lees ook: Nog één keer dan: Deze Temptation Island deelnemers hadden seks met elkaar

Beeld: RTL