Lifestyle / Media
Media

Help! We moeten veel langer op Game of Thrones seizoen 8 wachten dan gedacht

Reageer 0

De fans van Game of Thrones zijn zonder twijfel de meest geduldige personen ooit. Elke jaar weer krijgen ze acht tot tien afleveringen en daarna is het weer ruim elf maanden smachten naar een volgend seizoen. Aankomend seizoen, seizoen acht wordt de allerlaatste (huilen!) en volgens de nieuwste info wordt ons geduld flink op de proef gesteld.

Eerder werd vermeld dat het volgende seizoen ‘gewoon’ een jaar later zou verschijnen, namelijk in 2018. Nu blijkt deze droom hartstikke in duigen te vallen. Het gaat waarschijnlijk nog langer duren. Het zal gaan om eind 2018 of 2019.

De programmadirecteur van HBO Casey Bloys lichte een tipje van de sluier op. “De programmamakers moeten de afleveringen nog schrijven en een productieschema nog uitvogelen. We zullen het beter kunnen inschatten zodra er meer van het script af is.”

“Tegen de tijd dat het laatste seizoen te zien is, zijn Dan en David (de twee grote makers, red) hier al twaalf jaar mee bezig. Wat een fantastisch feit is. Ze kwamen naar HBO toe met een idee voor een tv-serie met een begin, midden en einde en ze willen het op een juiste manier afmaken.”

Zouden we echt nog twee jaar moeten wachten op het laatste seizoen? Eén voordeel… tegen die tijd zijn we in ieder geval wel helemaal mentaal hersteld van de laatste aflevering van seizoen 7.

 

via GIPHY

Lees ook: De cast van Game of Thrones: toen en nu

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen