Lifestyle / Media
Media

Foto: Roxeanne Hazes is bevallen van zoontje

Reageer 0

Hoera! Roxeanne Hazes is bevallen van haar eerste kindje, dat maakte ze zelf zojuist bekend met een überzoete Instagram-foto. "Daar ben je dan! Eindelijk in onze armen", schrijft de trotse moeder van het pasgeboren jongetje.

roxeanne hazes

Fender Andrew Arnold Zwennes

"Daar ben je dan! Eindelijk in onze armen. Waar je voor altijd mag blijven, wat ons betreft. Je bent zo mooi. Wat een rijkdom dat ik op twee jongens zo verliefd mag zijn, @erikzwennes. Gisterochtend is onze zoon om 05:49 geboren." schrijft de trotse kersverse moeder bij het kiekje. Het kindje heeft de mooie naam Fender Andrew Arnold Zwennes gekregen.

Fans reageren dolenthousiast, zoals 'Gefeliciteerd met jullie prachtige mooie Fender!' en 'Prachtig gefeliciteerd samen'. In januari maakte Roxeanne bekend dat zij en haar verloofde Erik Zwennes in verwachting waren van hun eerste spruit. 

Veelbewogen zwangerschap

De zwangerschap van Roxeanne was van het begin goed te volgen via haar Instagram-account. De zangeres deelde volop kiekjes van haar groeiende buik, wat in haar hoogzwangere maanden tot kritiek leidde. Veel volgers vonden haar kleding te klein en oncharmant bij een zwangere vrouw. De zelfverzekerde Rox gaf de haters het nakijken, want ze ging er zonder pardon lekker mee door. En zo hoort het!

 

🚼

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

 

🌎

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Lees ook: Even koekeloeren: Roxeanne Hazes showt vol trots haar hoogzwangere babybuik in bikini

Beeld: Brunopress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen